Pravidelně do fitka? Získej slevu 500 Kč každý měsíc do Form Factory

Členové fitness klubu Form Factory

Chceš zhubnout, nabrat svaly nebo pomocí cvičení pravidelně relaxovat? S fitness členstvím Form Factory PROAGE to zvládneš levou zadní a ještě ušetříš. Jako student s průkazem ISIC máš nárok na slevu 500 Kč měsíčně.

Jak zvládat povinnosti a ještě fitko?

Pro studenty, kteří se každý den vzdělávají a často i pracují, je zdravý životní styl velká výzva. Také si neumíš představit, jak do všech povinností napasovat ještě pravidelné návštěvy fitka? Čti dál, ať víš, jak díky ISIC ušetřit na pravidelném cvičení.

Tajemství úspěchu: pravidelnost

Pravidelnost je základem úspěchu ve všech oblastech života. Pokud budeš něco dělat pravidelně dostatečnou dobu (dejme tomu tři týdny), vypěstuješ si užitečný návyk, takže se nebudeš muset do činnosti muset nutit. To platí i pro zdravý životní styl – každodenní cvičení, stravu a odpočinek. A my bychom ti rádi pravidelné cvičení usnadnili díky výhodám s ISIC ve fitkách Form Factory!

Form Factory PROAGE: pravidelné cvičení s maximální slevou

Ideální způsob, jak se naučit cvičit pravidelně, je předplatit si členství ve fitness. To je závazek, který tě může spolehlivě motivovat. A my pro tebe máme tip na nabídku, díky které ti členství ve fitku tolik neprovětrá peněženku.

Co získáš v rámci členství Form Factory PROAGE?

V rámci členství PROAGE máš neomezený přístup do moderně vybavených fitness center, na skupinové lekce, programy Les Mills nebo do wellness, kterým jsou některé kluby vybaveny. Navíc máš možnost využít 3x v měsíci návštěvu pro kamaráda zadarmo a 1x měsíčně InBody měření. Členství v celé síti fitness klubů Form Factory máš jako student s ISIC levnější o 500 Kč!

Členství si můžeš objednat online na webu Form Factory nebo v mobilní aplikaci Moje Form Factory, kde můžeš také sledovat historii cvičení a rezervovat si lekce.

Členové fitness klubu Form Factory

Jak můžeš využít slevu s ISIC?

Jako student se s ISIC prokážeš naskenováním verifikační samolepky pomocí aplikace Alive App, kde máš svůj digitální ISIC. Samolepku s QR kódem hledej na pokladně. Pokud svůj průkaz v Alive App ještě nemáš, stáhni si aplikaci zdarma na App Store nebo Google Play. Pokud máš jen plastový průkaz, musíš jej mít u sebe.

Kde všude můžeš cvičit?

Cvičit můžeš v kterémkoli z klubů Form Factory po celé ČR, které najdeš skoro na každém rohu – 14x Praha, 2x Brno a 1x Ostrava. Včetně těch, které se teprve chystají! Už v létě budeš moct cvičit i v nových pražských klubech Ládví a Černý Most.

Je čas jít do toho a začít konečně cvičit pravidelně! Ve Form Factory tě navíc čeká i přátelská atmosféra, ve které se ti bude dosahovat tvých cílů ještě lépe!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.