Doplň si proteiny s Myprotein

produkty Myprotein

To, že máš díky ISIC na e-shopu Myprotein slevu, už asi víš. A pokud náhodou ne, rychle si stáhni aplikaci ALIVE APP, kde si vygeneruješ unikátní promokód se slevou až 42 % na většinu produktů od Myprotein.

Skvělá chuť i přijatelná cena

Co ale nevíš, je to, jak tyto produkty opravdu chutnají. Určitě si říkáš, že už jsi kdysi nějaký doplněk stravy zkoušel/a a byl nic moc. Nebo naopak, že byl docela chutný, ale za ty peníze to přeci nemůžeš kupovat pořád. My pro tebe máme kombinaci obojího – jak chuti, tak i přijatelné ceny.

Je důležité upozornit, že samotné užívání proteinu ti nezajistí vysněnou postavu, pekáč buchet nebo štíhlý pás. To je ovlivněno mnoha dalšími faktory, jako jsou trénink, celkový jídelníček, odpočinek nebo spánek. Nicméně při správném užívání a rozložení všech faktorů se jedná o skvělého pomocníka. A když všechny vyjmenované faktory zvládneš vyladit, začne tě zajímat samotná chuť a praktičnost daného proteinu.

Impact Whey Protein

Impact Whey Protein

Jedná se o kvalitní doplněk stravy, který se až neuvěřitelně dobře rozpouští a po zamíchání nepění. Nesetkáš se zde tedy s divnou pachutí pěny při pití nápoje, ani s hrudkami, které vznikají při rozpouštění. Při užití jedné dávky (25 g) obdrží tvoje tělo cca 18 g bílkovin, které ti pomůžou s regenerací svalové hmoty. Řešíš-li chuť, nemusíš mít strach, protože Impact Whey Protein má obrovskou škálu příchutí, ze které si vybere opravdu každý. My v ISIC jsme měli možnost vyzkoušet příchuť čokoláda/banán a vanilka a obě byly vynikající. Známou praktikou je také využívat proteiny k pečení zdravých dobrot a dezertů. Musím říct, že obě tyto příchutě se skvěle hodí např. k přípravě cheesecaku.

Zajímá-li tě cena, jak už jsme zmínili na začátku, s kódem od ISIC tě vyjde 1 kg tohoto doplňku na pouhých cca 600 Kč.

Clear Whey Protein

Clear Whey Isolate

Toto je v podstatě alternativa ke klasickým, již dlouho známým, proteinům, které jsou založeny na bázi mléčných koktejlů. Jedná se v podstatě o příjemnou změnu z mléčného výrobku spíše na limonádu nebo čaj. Co se týče rozpustnosti a chuti, u Myprotein není třeba dlouze komentovat. Nápoj byl hotový během několika sekund, vybrat si můžeš asi z 20 různých příchutí a i zde dodáš svému tělu v jedné dávce cca 20 g bílkovin.

Zkus třeba příchuť Orange&Mango, která s kostkou ledu chutná jako skvělá letní vychlazená limonáda.

Pop Roll & Crispy Wafers

Abychom nezůstávali jen u proteinů, přejdeme také na svačinky, které tvoří nedílnou součást tvého jídelníčku, obzvlášť při dlouhých přednáškách a hodinách ve škole. Každý to známe, přepadne tě hlad nebo chuť, něco by sis dal/a, ale tou bagetou z automatu porušíš svůj plán být fit.

Myprotein proto vytvořil řadu svačinek s nízkým obsahem cukru, které si nemusíš bát dopřát mezi tréninky. Najdeš u nich tyčinky, vafle, čokolády, arašídové máslo, sirupy, a dokonce i strašáka, jako jsou brambůrky. Respektive alternativu – proteinové lupínky. Nám nejvíce chutnaly Pop Roll a Crispy Wafers.

Pop Roll jsou výborné proteinové čokoládovo-karamelové tyčinky s nízkým kalorickým příjmem, které se nemusíš bát spořádat i ve večerních hodinách. Jsou sladké, ale ne přehnaně a po chuti proteinu ani stopy. I tak si ale v jedné tyčince dopřeješ 8 g proteinu. Oproti tomu Crispy Wafers jsou křupavé a lahodné vafličky s náplní dle výběru z pěti příchutí, které obsahují až 15 g bílkovin. Zvládnou tedy s přehledem nahradit i tvoji zapomenutou dávku proteinového nápoje.

TIP: S průkazem ISIC máš nejen na tyto produkty slevu 42%.

Autor
Ostap Ščepnyj