Technický workshop, který si nesmíš nechat ujít!

technologicky workshop

Některé přednášky a školení jsou stereotypní a člověk si to na nich tak nějak odsedí s čistým svědomím. To ale neplatí o Technickém workshopu Správy železnic, kde si vyzkoušíš aktivní zapojení a modelové situace.  

Technický workshop na téma Digitalizace a budoucnost železnice.

Technický workshop je již tradičně pořádaný na podzim, letošní ročník připadá na 24. listopadu a proběhne v Praze v moderním industriálním eventovém prostoru Truhlárna na Praze 8.

Workshop můžeš přetavit v atraktivní stáž!

Workshop je určený studentům od 3. ročníku vysokých škol, technického zaměření. Cílem workshopu není masové školení ani akviziční náborová akce, ale vytvoření příležitosti pro 20 talentovaných a motivovaných studentů s nadšením do dění na železnici. 8 nejlepších pak rovnou získá možnost tříměsíční placené stáže ve Správě železnic.

A opravdu nejde o další nudnou přednášku, ale o dynamický a zábavný workshop. Jednotlivá témata představí lektoři zajímavou a zábavnou formou. Studenti se rozdělí do týmů, ve kterých budou řešit svěřené úkoly s cílem najít rychlá a funkční řešení. Prosazení dobrého nápadu nebo inovativní myšlenky vyžaduje také zkušenosti ve vyjednávání, které si vyzkoušíš pod vedením zkušených mentorů. Všechna tato cvičení rozhodnou o tom, kteří z účastníků získají místo v programu stáže.

Samozřejmě, kromě zajímavého programu tě na místě tě bude čekat občerstvení po celou dobu akce a těšit se můžeš i na dárek.

Jestli jsi studentem technického oboru a láká tě práce na digitalizaci železnice, možnost pracovat v u jednoho z nejlepších zaměstnavatelů v České republice a mít možnost dalšího rozvoje i zahraničních stáží, nenech si tuhle příležitost ujít. Protože jak se říká, štěstí přeje připraveným. 😊

Registrovat se na workshop můžeš u paní Houdkové na e-mailu HoudkovaM@spravazeleznic.cz do 11. listopadu 2022. Do zprávy je nutné uvést pouze jméno, příjmení, název školy, fakulty, studijního oboru, e-mail a telefon.

To důležité, co zatím nepadlo, účast na akci je zdarma. Na základě registrace obdrží každý účastník pozvánku včetně programu.

workshop

 

 

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.