S produkty Apple až pro titul díky členství ve Flex Academy

student v mikině Flex Academy držící v ruce iPad

Chceš projít školou bez starostí? Studuj po boku těch nejlepších pomocníků. Flex Academy ti nabízí speciální nabídky a slevy na produkty od Apple, školení, workshopy, včetně tipů a triků, jak využít Apple produkty ke studiu naplno.

Flex Academy a iWant bok po boku

Flex Academy je projekt pro studenty pod záštitou iWant Apple Premium Partner, jediný svého druhu v České republice. Prostřednictvím tohoto projektu chceme zpřístupnit studentům co největší množství Apple produktů za nízké ceny. Díky tomu můžeš získat spoustu výhodných nabídek na Mac, iPad, iPhone a další Apple produkty, včetně užitečných tipů a triků, jak s nimi dojít bez problému až ke státnicím. Kromě toho nabízí program Flex Academy výhody ve formě speciálních akcí, školení, workshopů a různých tipů, jak se s Apple produkty sžít, aby byly tvou pravou rukou při cestě za vysněným titulem.

Tvá vstupenka ke kvalitnějšímu a pohodlnějšímu studiu

Apple produkty jsou známé především pro svou kvalitu a kompatibilitu. V rámci projektu Flex Academy se proto snažíme studentům zpřístupnit produkty, jako jsou Macy, iPhony či iPady, za mnohem lepší ceny, aby byl tvůj každý školní den alespoň o chlup příjemnější. A co pro to můžeš udělat? Stačí mít průkaz ISIC a připojit se k členství. Vybrat si můžeš dokonce ze dvou typů členství, přičemž každý z nich má své výhody. Jako člena programu tě čekají slevy až 15 % na služby i oblíbené produkty, pozvánky na speciální akce nebo třeba konzultace zdarma.

Akce pro studenty ve Flex Academy

A proč vsadit právě na Apple?

Pokud už některý z Apple produktů používáš, víš, že má spoustu vychytávek. Věděl/a jsi ale, že například iPad můžeš využít jako čtečku nebo zápisník pro poznámky, které s jistotou rozluštíš? Na Macu pak budeš zvládat úkoly a tvořit prezentace rychlostí blesku a rozhodně se ti nestane, že bys neměl/a všechny materiály po ruce.

Jeden za všechny, všichni za Flex Academy

Důležitým prvkem projektu Flex Academy jsou také ambasadoři. Studenti, kteří propadli kouzlu zařízení Apple. Tito proškolení ambasadoři jsou ostatním studentům vždy plně k dispozici a jejich zastoupení najdeš brzy pravděpodobně i na své škole. A co je jejich úkolem? Organizace workshopů, stáží a akcí, které pořádají společně s Flex Academy, a především podpora Flex Academy komunity, která si předává cenné informace a které můžeš být součástí i ty.

Ambassador Flex Academy mající před sebou Macbook

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.