Jak s ISIC nakoupit ještě levněji a neplýtvat? Prozkoumej LEVNO

člověk sedící u stolu počítá, kolik stojí nákup

Vítej ve světě, kde se neplýtvá. Ani zbožím, ani penězi. To je myšlenka obchodu LEVNO, kde najdeš sbírku nejrůznějšího zboží za velmi příznivou cenu. Proč je tu zboží levné a co všechno můžeš pořídit?

LEVNO – každé zboží jednou najde svého zákazníka

Koncept obchodů LEVNO vychází z jednoduché myšlenky – neplýtváme. Najdeš tu tedy zboží, pro které předchozí majitel (obchodník) nenašel využití. Často se jedná o přebytečné zásoby, které už obchodník neprodal. Také jsou v nabídce i produkty z různých e-shopů, které byly zákazníkem vráceny v zákonné lhůtě. LEVNO zkrátka dává novou šanci odepsanému, ale stále funkčnímu zboží, aby ještě přineslo užitek a neskončilo na skládce nebo ve spalovně.

Jak obchod funguje a kde ho najdeš?

LEVNO je česká firma, která provozuje síť vlastních obchodů po celé ČR, a také e-shopy levnoshop.cz a lacnoshop.sk.  Vše si zajišťují sami, od vyhledání zboží, přes jeho logistiku, třídění a prodej až po recyklaci. Samotné obchody LEVNO jsou jednoduché a nízkonákladové. Proto je to ten nejlevnější obchod ve městě. Prodejny i e-shopy nabízí zboží mnoha kategorií, od jídla a drogerie, přes oblečení a nábytek až po elektro, telefony, tiskárny, chytré hodinky a podobně.

Proč je fajn nakupovat v LEVNO?

  1. Už žádné složité hledání nejlevnějších produktů – LEVNO je našlo za tebe. Ty si jen vyber produkt podle svých potřeb a využij nejlepší ceny na trhu. A s ušetřenými penězi si udělej radost jinak!
  2. Vybírat můžeš ze široké nabídky produktů včetně oblečení, nábytku, spotřebního zboží a elektroniky.
  3. Těš se na pravidelný denní přísun více než stovky nových produktů.
  4. Levná je i doprava, a to již od 29,- Kč.
  5. Nakupování ti zjednoduší i snadné platby, včetně odložených plateb Twisto.
  6. Sleduj LEVNO na Facebooku a Instagramu a měj přehled o pravidelných akcích.
  7. Přihlaš se k odběru novinek přímo do e-mailu, ať ti nic neuteče.

Dobrý pocit z neplýtvání

Užívej si navíc i dobrý pocit z toho, že napomáháš šetřit nejen svůj rozpočet, ale i životní prostředí. Obrovské množství neprodaného zboží končí jako odpad, který nám na planetě ubírá životní prostor a kontaminuje přírodu. Nejlepší cestou, jak snížit množství odpadu, je samozřejmě krotit naši spotřebu – přemýšlet, než něco koupíme, i než něco vyhodíme. Ale tím, že dáš druhý život zboží, které by jinak skončilo na skládce, přispíváš ke snížení množství odpadu rovněž. A to se taky počítá!

Nezapomeň Alive App, ať máš nákup ještě levnější!

Využít v LEVNO můžeš i svou Alive App. V prodejně naskenuj nálepku s QR kódem nebo využij speciální ISIC kód pro online nákup. Získáš tak ještě navíc slevu 10 % s ISIC! alive app isic v mobilu
Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.