Sebevědomí, krása a ženská síla. Poznej značku BeastPink pro aktivní ženy

Slečna oblečená ve fitness módě značky BeastPink

Hledáš značku, která nabízí stylové a funkční oblečení pro aktivní životní styl? Objev BeastPink – nabídne ti mnohem víc než jen módu do fitka.

BeastPink – nejen sportovní móda pro ženy

BeastPink je pro tebe perfektní volbou, pokud chceš vypadat a cítit se skvěle, i když jsi v pohybu. Široká škála produktů, od oblečení, fitness pomůcek až po výživové doplňky, je navržena s ohledem na ženskost, eleganci a především funkčnost.

Spojení elegance a funkčnosti

Stylové oblečení BeastPink je vyrobeno z funkčních materiálů, které poskytují optimální pohodlí a podporu při cvičení. Bez ohledu na to, jestli jsi na tréninku nebo se procházíš po městě, BeastPink ti poskytne pocit sebejistoty a budeš i skvěle vypadat. A je jedno, jestli si oblékneš teplákovku nebo čepici, BeastPink ti nabídne vyváženost mezi stylem a pohodlím.

Slečna oblečená ve fitness módě značky BeastPink

BeastPink nezná limity – přesně, jako ženská síla

BeastPink nepřestává posouvat své hodnoty vzhůru. Proto letos můžeš vídat tuto značku v novém designu, který zrcadlí hodnoty a sliby dané svým nositelkám. Zajímá tě, kde si můžeš prohlédnout novou kolekci? Navštiv e-shop GymBeam, kam brzy přibudou i rebrandingem vylepšené doplňky stravy. I přes nový vzhled si však zachovávají svou pečlivě vybranou kvalitu složení.

BeastPink totiž není jen značkou sportovní módy, je to životní styl. A s jejich oblečením se můžeš cítit jako opravdová královna fitka i ulice.

Doplň si šatník s ISIC slevou

A teď to nejlepší! Pokud se právě chystáš investovat do kvalitního oblečení a doplňků, můžeš si s kódem isiccz5 užít 5% slevu na zboží značky BeastPink a další na e-shopu e-shopu GymBeam.

Slečna oblečená ve fitness módě značky BeastPink

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.