Nezapomeň si prodloužit platnost průkazu

Ukázka digitální revalidace

Na konci roku vyprší platnost některých průkazů, tak si včas zkontroluj ten svůj, ať nepřijdeš o výhody v dopravě a u benefitních partnerů.

Prodluž si platnost průkazu včas

Koncem prosince vyprší platnost některých průkazů ISIC, ITIC a ALIVE. Od 1. 1. 2024 budou tyto průkazy neplatné, a nebude je možné používat v dopravě, při uplatňování slev či pořizování výhodného cestovního pojištění ISIC. Jak si prodloužit platnost průkazu?

Mám školní průkaz

Platnost školního průkazu prodloužíš přímo ve škole, která průkaz vydala. Každá škola má svůj vlastní systém, proto se o možnostech prodloužení průkazu informuj přímo tam.

Mám průkaz koupený online

Nový průkaz si můžeš jednoduše objednat online. Primárně vydáváme digitální průkazy, ke kterým je možné přikoupit si plastové karty. S mobilní aplikací Alive App můžeš mít svůj průkaz neustále po ruce. Digitální verze je platná jak v dopravě, tak u benefitních partnerů.

Více se o aplikaci Alive App můžeš dočíst zde.

V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhej obrátit. Zavolej na 226 222 333 nebo napiš na info@isic.cz.

Ještě nemáš průkaz ISIC? Podívej se na náš web a zjisti, jestli máš na průkaz nárok a jak jej získat.

 

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.