Ušetři s AlzaPlus+ na dopravě a nakupuj výhodně

Alza

Na Alze dnes nakoupíš nepřeberné množství zboží od drogerie přes domácí potřeby až po dárky. Komu by se ale chtělo neustále platit za doručení. S programem AlzaPlus+ můžeš i ty nakupovat s doručením zdarma klidně každý den.

Nikdo není dokonalý a i pilným studentům se stane, že zapomenou pomůcky do školy. Občas ti přestane psát zvýrazňovač nebo ti dojdou stránky v sešitě a do papírnictví se ti už nechce. Od toho je tu program AlzaPlus+, který nabízí nakupování s doručením zdarma na cokoliv. Z Alzy ti doručí s AlzaPlus+ zdarma každou maličkost do AlzaBoxu, na nejbližší prodejnu i výdejní místo.

Výhodné nákupy jsou trendy

Členové AlzaPlus+ získají mnoho výhod, které rozhodně nejde odmítnout. Kromě pohodlného a rychlého vyzvednutí objednávky v AlzaBoxech využiješ také mnoha příležitostných slev. Navíc s průkazem ISIC můžeš mít nákup se slevou. Doručení zdarma je bez omezení, a tak můžeš objednávat klidně každý den. Člověk nikdy neví, kdy mu dojdou třeba propisky nebo drogerie.

Roční předplatné je za hubičku, při měsíční platbě za něj zaplatíš jen 25 Kč. To je ještě méně než třeba jízdenka na tramvaj. A to už se vyplatí. Program AlzaPlus+ si jednoduše zařídíš na webových stránkách. Stačí pár kliknutí a doručení zdarma je na světě.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.