Na koupáky v Brně s ISIC slevou!

Koupaliště Riviéra v Brně

Letní sezóna je za rohem a s ní i otevření koupališť. Je tvým osudem trávit léto v Brně? Pro studenty s ISIC máme letos skvělou zprávu, slevu 30 % si užiješ i na dvou největších brněnských koupalištích!

Relax v Brně pro studenty výhodně

Studentský život je plný výzev a zážitků a díky STAREZu ti na něj v rozpočtu zbude o něco víc. V průběhu roku se můžeš s ISIC slevou 30 % udržovat v kondici a relaxovat v krytých bazénech, posilovnách nebo wellness. Na léto se tato nabídka rozšiřuje také o venkovní koupaliště! Kromě krytých bazénů Rašínova, Ponávka, Lužánky nebo Aquapark Kohoutovice, si tak užiješ ještě více zábavy i na koupalištích Riviéra a Zábrdovice!

Kdy se můžeš schladit na koupališti?

Provozovatel venkovních koupališť Riviéra a Zábrdovice, městská společnost STAREZ – SPORT, a.s., zahajuje letní sezónu pravidelně poslední květnový víkend. V letošním roce se brány koupališť Riviéra a Zábrdovice otevřou 25. května a navštívit je bude možné až do neděle 1. září. Chillovat u vody se dá od 9h ráno až do 20h večer.

Přílivové vlny i lekce tance

Nuda v rozpáleném Brně rozhodně nebude. Letos v Zábrdovicích můžeš zažít adrenalinové okamžiky v bazénu s umělým vlnobitím, vyhrát zápas v plážovém volejbalu nebo si zahrát ping-pong. Na Riviéře se můžeš zúčastnit animačních programů. Letos se těš na aquaerobik, jóga, taneční workshop nebo trénink basketbalu, házené a plážového volejbalu. Každý týden prázdnin tak bude na Koupališti Riviéra nový a vzrušující!

Vodní radovánky na koupališti v Brně

Kde ještě uplatníš studentskou slevu?

Ale co je ještě důležitější než jen zábava? No přece zdraví a pohoda! Zvýhodněné vstupy na sportoviště jsou ideálním způsobem, jak obojí udržovat. Pomohou Ti zlepšit fyzickou kondici a snížit stres, což oceníš během celého semestru. Při sportu také vznikají nová přátelství a otevírá se možnost poznávat lidi se společnými zájmy. A když k tomu ještě ušetříš, tak to je prostě bomba!

Ať už se chystáš na bazén s kamarády nebo jen na relaxaci ve zkouškovém období, venkovní koupaliště v Brně jsou tím pravým místem pro tebe. Stačí mít svůj studentský průkaz ISIC a tvé léto plné zábavy a úspor může začít.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.