ALIVE APP ISIC TOUR 2022 je v plném proudu!

ISIC TOUR 2022

Největší roadshow po vysokých školách má za sebou už 12 zastávek. Zbývá poslední týden, tak neváhej a doraz! Letošní ročník stojí obzvlášť za to.

Začátek semestru jsme již zpříjemnili studentům v Praze, Hradci Králové, Brně, Ostravě, Olomouci, Českým Budějovicím a Liberci. Nově jsme do seznamu zastávek zahrnuli také Západočeskou univerzitu v Plzni, jejíž studenti si od letošního září mohou ve škole objednat průkaz ISIC. A jaký je o tour zájem? Obrovský! Téměř všude jsme dárky rozdali dlouho před koncem. Nutno říci, že vysoké návštěvnosti nemalou měrou přispívá i počasí, které nám vychází, skoro jako by bylo na objednávku.

Jako každý rok se tour účastní kromě ISIC také naši partneři. Letos se můžeš těšit na společnosti Corny, Komerční banka, Partners a Samsung. U všech se přitom stojí za to zastavit – každý z nich si totiž připravil soutěž nebo úkol, který prověří tvé teoretické znalosti, týmovou spolupráci či fyzickou zdatnost. A jak je vidět z fotek, ostychem nikdo netrpěl – většina z vás chtěla vyzkoušet úplně všechno.

Jedním z největších lákadel celé ISIC TOUR je taška s dárky. Tu získáš za účast ve Velké hře, která probíhá až do konce tour, tedy 3. 11., v aplikaci ALIVE APP. Stačí si tipnout odpověď na soutěžní otázku a můžeš si přijít pro balíček! Letos v něm najdeš kofeinové nápoje Mazagrande a Coffizz, energy drink Tiger, tyčinku Corny ZERO a spoustu dalších dárků.

Ještě jsi na akci nezavítal/a? Tak neztrácej čas, zbývají nám už jen tři poslední zastávky! Mrkni, na kterých školách budeme tento týden.

1. 11. Univerzita Karlova

2. 11. Česká zemědělská univerzita v Praze

3. 11. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Kompletní informace o akci najdeš zde.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.