Na Monínec na lyže i za odpočinkem

Sjezdovka v Areálu Monínec

Lyže nebo snowboard? Na Monínci si užijete obojí, a to s garancí sněhu díky nejmodernějšímu systému zasněžování v Čechách. Až tě unaví sjezdovka, dopřej si wellness. Pro držitele průkazů ISIC navíc platí sleva 25 % na skipasy!

Co nabízí Areál Monínec?

Už máš plán, kam vyrazit na lyže nebo prkno, jakmile nasněží? Zkus Areál Monínec! Na Monínci si přijdou na své milovníci zimních sportů i ti, kdo hledají odpočinek v zimní pohádce.

Denní i noční lyžování

Pro ty první je v Areálu Monínec připraveno denní i noční lyžování, a to každý den. Hlavní monínecká sjezdovka nabízí lyžařům 1,2 km sjezdového lyžování a čtyřsedačkovou lanovku s přepravní kapacitou 2 400 osob za hodinu. V horní části této sjezdovky zvyšuje komfort lyžování ještě 600 m dlouhá dvoukotva a celý svah je zasněžován a osvětlen pro večerní lyžování.

Výhodné skipasy

Na Monínci platí věrnostní program Gopass, v rámci kterého platí dynamické ceny skipasů. Můžeš si tak vybrat pro návštěvu dny, kdy budou ceny skipasů nejnižší. Pokud máš k tomu navíc ISIC, nezapomeň využít ještě slevu 25 % na nákup skipasů. Slevu lze uplatnit jak na pokladnách Areálu Monínec, tak i v osobním Gopass účtu při online nákupu v e-shopu Gopass.

Relax nesmí chybět

Kromě lyžování nabízí „alpský“ Areál Monínec i další zimní atrakce. V okolí Monínce se nachází bezpočet pravidelně udržovaných a dobře značených běžkařských tras v délce zhruba 54 km.

Monínec je kromě pohybu a adrenalinu i synonymem pro relax a odpočinek od starostí všedních dní. Návštěvníci mohou využít wellness s velkoplošnými okny s panoramatickým výhledem do údolí Českého Meránu, vnitřní bazén, vířivku, saunu, a nebo si dopřát třeba masáž! Vnitřní bazén má kompaktní rozměry je ideální pro regeneraci.

Podrobnosti o slevě s průkazem ISIC najdeš tady.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.