Letní doplňky, bez kterých se neobejdeš

Prázdniny jsou za dveřmi a všichni už se nemůžeme dočkat, až vyrazíme na chalupu, k vodě nebo třeba k moři. Na jaké doplňky při balení určitě nezapomenout a jaké jsou letošní trendy?

LETNÍ MUST HAVE

Sluneční brýle

Nejen v létě, ale během celého roku je potřeba mít po ruce sluneční brýle. Jedná se o kousek, který dodá tvému outfitu ten správný šmrnc. Žhavým hitem letošního léta jsou oversized brýle ve tvaru čtverce, motýlí brýle nebo brýle ve stylu 70. let. Z aktuální nabídky ZOOT nás nejvíce zaujaly modely značek ALDO, .OBJECT a Guess. Spoustu kvalitních brýlí, na které navíc můžeš uplatnit slevu s ISIC, najdeš také v Eiffel optic nebo v e-shopu Lentiamo.cz. Při výběru je důležité nejen to, aby ti brýle dobře seděly, ale také aby měly dostatečně vysoký UV filtr.

Kloubouk

Ať už se chystáš na chalupu, festival nebo k moři, nezapomeň si přibalit pokrývku hlavy. Ta ochrání tvůj obličej před nepříjemným spálením a vlasy před slunečními paprsky. Pokud chceš mít look podle trendů letošního léta, zapomeň na kšiltovku a sáhni raději po elegantnějším slamáku nebo bavlněném šátku v neutrálních barvách. V těchto nadčasových kouscích zazáříš u vody i na procházce po městě. Skvěle budeš vypadat například ve slaměném klobouku Pieces, pruhované čepici Roxy nebo vzorované čelence BARTS.

Taška k vodě

I mezi plážovými taškami jsou hitem posledních let přírodní materiály, jako je juta, sláma nebo bavlna. Velké plastové tašky s nápisy nebo sportovní vaky tedy můžeš s klidným srdcem nechat ve skříni. Mrkni na náš výběr TOP kabelek, mezi kterými je černo-hnědá jutová taška Pieces, tmavě-modrá slaměná Tom Joule nebo plátěná taška Billabong. V kombinaci s glamour brýlemi a širokým kloboukem budeš dokonalou letní bohyní. Všechny tyto tašky si navíc můžeš vzít nejen na pláž, ale i do města.

Fotoaparát

Zvlášť o prázdninách, kdy si užíváme letní pohodu, cestování a zábavu s kamarády, se hodí mít po ruce přístroj, kterým všechny tyto okamžiky zachytíš. Pokud na cestách fotíš a pořizuješ videa, máme pro tebe tip – vlogovací fotoaparát SONY ZV-1. Tento fotoaparát a kamera v jednom má vyklápěcí displej, produkuje vysoce kvalitní obsah a jeho ovládání je super jednoduché. S průkazem ISIC navíc při nákupu ušetříš.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.