Nová pánská kolekce Surrealismus do tvého šatníku!

mladý muž oblečený v kolekci Surrealismus značky Blažek

Představujeme ti novou kolekci pánských oděvů značky Blažek inspirovanou surrealismem pro jaro a léto 2024. Objev jedinečné střihy, dynamické barvy a přírodní materiály, které ti umožní vyjádřit svou kreativitu a odvahu. A co víc, s průkazem ISIC získáš exkluzivní slevy!

Buď kreativní se značkou Blažek

Tvůj šatník je jako plátno, kde můžeš vyjádřit svou jedinečnou osobnost a kreativitu. A co kdyby se do tohoto uměleckého procesu vmísila trocha surrealismu? To přesně totiž nabízí nová módní kolekce pro jaro a léto 2024 od značky Blažek. Rozhodně si tak nenech ujít příležitost doplnit svůj šatník o kousky, které nejenže vyniknou svou originalitou, ale také podpoří udržitelnou módu.

Jedinečný design a udržitelnost

Nová kolekce ti přináší široké spektrum barev, které se pohybují od jasných pastelových až po temné odstíny.

Co se týče materiálů, tak zde najdeš opravdu unikátní kombinace, textury a recyklované materiály z PET lahví, které se prolínají s přírodními materiály jako bavlna, vlna a hedvábí. Každý kousek je pečlivě navržen s ohledem na pohodlí, stylový vzhled, a hlavně ohleduplnost k našemu životnímu prostředí.

Ať už jsi milovníkem minimalistické elegance nebo extravagantních experimentů, tato kolekce ti nabízí možnost vyjádřit se a vytvořit vlastní módní příběh.

Outfit pro všechny příležitosti

Nenašel jsi ještě ten perfektní outfit pro svůj maturitní ples, promoce nebo jen něco stylového na volný čas? Nevadí, značka Blažek nabízí i kolekci, která má všechno, co potřebuješ, včetně bomberů, oversized bund a designových triček. Ať už si přeješ elegantní a formální vzhled v obleku, nebo preferuješ pohodlné džíny, mikiny, tepláky a tenisky, tady najdeš to pravé. A pokud si nejsi jistý, co si vybrat, nebo potřebuješ poradit s velikostí a střihem, zaměstnanci v obchodech Blažek jsou tam, aby ti pomohli.

mladý muž oblečený v módě značky Blažek

Tvoje slevy s ISIC

A nezapomeň na nejlepší část! S průkazem ISIC můžeš získat až 30% slevu na vybranou kolekci ve všech obchodech Blažek. To je příležitost, kterou rozhodně nechceš zmeškat. Sleduj Instagram, Facebook nebo TikTok značky Blažek pro další informace, možná ti brzy představí něco speciálního.

Dopřej si něco zcela originálního a oživ svůj šatník s novou kolekcí Blažek. Buď odvážný, buď kreativní a vyjádři svoji jedinečnou osobnost prostřednictvím svého stylu.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.