Luxusní sandálky  

Ženské nohy v letních sandálkách

Horké dny na sebe nenechaly dlouho čekat, a tak už přichází na řadu vzdušnější obuv. V jakých sandálkách se letos předvedeš? Vybíráme pro tebe luxusní sandálky pro každodenní nošení, k vodě i pro speciální příležitosti. 

Jaké sandály letos vybírat?

Výběr botek, které letos najdeš na pultech, je opravdu široký. Poradíme ti tipy na luxusní sandálky, se kterými neuděláš chybu.

Pohodlné sandály bez podpatku

Sandálky bez podpatku jsou ideální volbou na procházku nebo nákupy, jednoduše všude tam, kde budeš trávit čas na nohou. Pokud chceš dodržet trend výrazných barev a zároveň být elegantní, vyber červené sandálky bez podpatku, které můžeš obout k elegantním kalhotám, rovné sukni nebo pouzdrovým šatům. Pestré letní outfity nebo rozevlátou sukni můžeš zjemnit černými sandálky s jednoduchým páskem. Chystáš se k vodě, ale nechceš se uchylovat ke gumovým pantoflákům a raději bys něco elegantnějšího? Vyber si lehké syntetické sandálky s jemnými pásky, kterým nebude vadit trocha vody. Budou pohodlným a trendy doplňkem ke každému plážovému outfitu.

Vyraz si užívat na platformě!

Sandály na platformě jsou darem z nebes všem ženám menšího vzrůstu, pokud si chtějí přidat pár cenťáků a zachovat pohodlí. Ocení je také dámy se silnějšími lýtky. Platforma je navíc stále cool jak ve sportovnějším ladění, tak i s elegantními prvky nebo v metalických barvách. Sandály na platformě s khaki přezkami nebo sandály se zlatočernými pásky, případně sandály s robustním stříbrným páskem se hodí jak k denimu, tak třeba i k jednobarevné plisované sukni.

Sebejistá na podpatku

Už dávno neplatí, že se chůze na podpatku rovná adrenalinovému sportu. Když chytře zvolíš provedení, můžou sandálky na podpatku slibovat velmi pohodlnou chůzi s bonusem sexy prodloužených nohou. Třeba sandály na klínku s letním motivem můžeš vytáhnout i na každodenní nošení a mohou skvěle doplnit třeba jednoduchý bílý outfit. Černé sandálky na stabilním podpatku vytáhni třeba k elegantním šatům nebo kalhotám cullotes. Pokud tě láká hravý design a mladistvé detaily, jako jsou mašličky, květiny, motýli a podobně, tak ti udělají radost botky brazilské značky Zaxy.

Nech se také inspirovat, jaké ke svým novým letním sandálkám vybrat romantické letní šaty!

Foto: archiv firem

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.