Letní vůně pro muže

muž si aplikuje pánskou vůni

V létě je přirozené odlehčit nejen šatník, ale i kosmetiku. A platí to i pro muže. Jistě ti v letních dnech přijdou vhod lehčí nevtíravé vůně, které navodí pocit svěžesti. Mrkni, jaké vůně jsme pro tebe vybrali pro letošní horké dny.

Jak najít ideální letní vůni pro muže? 

V létě mezi vůněmi rozhodně nehledáme nic přehnaně těžkého. Vůně, které jsou ideální na zimní večery, ti v létě spíš než potěšení způsobí maximálně bolehlav. Při hledání vůně pro denní nošení se soustřeď spíš na toaletní vody (EDT), které obsahují pouze 4 až 8 procent vonných látek, zatímco parfémová voda obsahuje 15 procent. V horkém počasí oceníš především akvatické tóny, jako je třeba mořská voda, aroma citrusů, případně lehčí dřevité tóny, mezi nimiž nechybí třeba cedrové dřevo.  

Oblíbené toaletní vody pro muže 

Mexx Ice Touch Man pro aktivního muže 

Cítit na sobě vůni toaletní vody Mexx Ice Touch Man je jako ponořit se do extra chladné vody. To v létě prostě chceš! Tato roky osvědčená toaletka v sobě totiž ukrývá povzbuzující chladivé spojení akvatických tónů, ovoce a mužného dřeva. Jakmile ji na sebe naneseš, ucítíš nejprve šťavnaté tóny zeleného jablka, růžového grepu a mandarinky, které se později rozvinou do svěžesti tvořené vodními tóny, aromatickým jasmínem a cedrem. Kapka jantaru na závěr dodává vůni mužný nádech. Vedle této velmi příjemné vonné kompozice tě mile překvapí i dostupná cena! 

pánská toaletní voda Mexx Ice Touch Man

Calvin Klein One Summer Daze pro dobrodruhy 

Toaletní voda Calvin Klein CK One Summer Daze je novinkou roku 2022. Inspiruje se svobodou pociťovanou při jízdě autem prosluněnou krajinou a vůně v tobě má probudit příjemné pocity tepla, mládí a hravosti. Jestli to funguje přesně takhle, ať si posoudí každý sám, ale víme určitě, že tahle vůně dokáže zlepšit náladu! Kdo by odolal osvěžení v podobě šťavnatého ovoce kumquat, které ucítíš hned po nanesení? A než se naděješ, cítíš i osvěžující ledový mátový čaj následovaný sexy bílým pižmem a rostlinou vetiver. Tento flakonek je prostě doslova nabitý jiskřivou exotickou energií, která ti zpříjemní horké dny.  

pánská toaletní voda Calvin Klein One Summer Daze

Yves Rocher – Bois De Sauge pro sebevědomého alfu 

Muž, který nosí tuto vůni, se na sebe nebojí upozornit. Toaletní vodu Bois De Sauge od Yves Rocher se hodí použít ideálně předtím, než vyrazíš do klubu, kde si poté vychutnáš blažený pocit vítězství. Jedná se o výraznou osvěžující vůni, kde nejprve dominuje svěžest šalvěje muškátové a postupně se rozvíjí i intenzivní vůně pačuli. Je důležité, aby to, jak voníš, bylo příjemné i tvojí partnerce. V případě této vůně se můžeš vsadit, že ji nezklameš! 

pánská toaletní voda Yves Rocher - Bois De Sauge

Aby ses v létě cítil opravdu dobře, mrkni se také na letní trendy v pánské módě. 

 

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.