Cool plážové tašky

plážová taška v písku

Lehké jako pírko, prostorné jako kufr a super barevné. Tak si představujeme ty skutečně cool plážové tašky. Jaké kousky jsme pro tebe vybrali pro letošní slunečné dny u vody?

Plážová taška není jen zavazadlo!

Pro řadu žen je taška nebo kabelka důležitou součástí stylingu. Pro každou příležitost se hodí jiná, stejně tak i pro veget na pláži. Od plážové tašky určitě čekáš, že bude praktická, dostatečně velká a bude se dobře čistit. Ale i s praktickou taškou můžeš zazářit! Mrkni se na náš výběr stylových plážových tašek, které budou dobrým pomocníkem na pláži a skvělým doplňkem pro následnou procházku nebo návštěvu plážového baru.

Elegantní plážová kabelka z přírodního materiálu

Ta tahle paráda je zářný příklad toho, že praktické tašky mohou být i hezké. Dámskou plážovou tašku BARTS doporučujeme pro všechny dámy, které si potrpí na eleganci a chtějí být stylové na pláži i při následné procházce po pobřeží. Vybrat si můžeš hned ze dvou vzorů, letní světle modré batiky a sexy leopardího motivu. Taška je vyrobená z papírové slámy a část se vzorem je z bavlny, takže můžeš očekávat, že bude dostatečně prodyšná. Cože, papírová sláma k vodě? Jo, myslíme to vážně. Není sice ideální s touto taškou do vody vyloženě skočit, ale bez obav snese, když do ní uložíš vlhký ručník a vyždímané plavky. Nedoporučuje se ji ale prát v pračce, sušit v sušičce nebo chemicky čistit. Ale špína na této tašce tolik neulpívá a to, co se dostane do mezírek mezi vlákny, v pohodě vyřešíš kartáčkem nebo hadříkem.

Klasická plážová taška s letním vzorem

Co jiného evokuje plážové radovánky než velká taška se svěžím letním vzorem, která kromě koupacích propriet pojme i menší piknik. Naprosto jednoduše řešená květovaná plážová taška Rip Curl má všechno, co potřebuješ – je dostatečně prostorná, lehounká a když je prázdná, složíš ji na placku a nevíš o ní. Navíc je ze syntetického materiálu s povrchovou úpravou PVC, takže je naprosto luxusně omyvatelná a hlavně pevná. Jen bacha na to, ať ji po návratu z pláže nezapomeneš nechat vysušit a větrat.

plazova_taska_ripcurl_kvetovana

Plážový vak na záda

Chceš vyrazit na pláž s volnýma rukama a stylově? Pak je jasnou volbou vak na záda. Oproti obří tašce na rameno sedí stabilně na obou ramenou, takže se ti koupací vercajk tolik nepronese. Plážový vak Art of Polo sice nedisponuje tak štědrým prostorem, jako klasické plážové tašky, ale v pohodě do něj nasázíš osušku, plavky, opalovák, sváču i knížku. A najdeš ho ve stylové námořnické modré nebo veselé červené.

Čím dalším můžeš obohatit svůj plážový outfit, se dozvíš v článku Šik doplňky pro horké letní dny.

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.