Šik doplňky pro horké letní dny

letní módní doplňky

Léto je v plném proudu, tropických dnů přibývá, tak jak si s poradit s tím být stále šik i v těch nejteplejších dnech? Slamáky, velké brýle a plážové tuniky.

Letní doplňky pro horké dny

Na léto se všichni těšíme, ale pak občas, když přijdou skutečně horké dny, řešíme, jaký outfit zvolit a jak se před sluncem ochránit. Naštěstí jsou po ruce spousty letních doplňků, které ti budou slušet a současně tě od horkého slunce ochrání. Bez kterých doplňků by léto nebylo to pravé ořechové?

Klobouky, šátky a kšiltovky

Nejen jako ochrana proti slunci, ale také skvělý doplněk k letním romantickým šatům je stylový slamáček. Kloboučky v různých barvách a střizích. S mašlemi a velkými okraji k rozevlátým šatům, nebo jen menší vycházkové kloboučky ke lněným kalhotovým kostýmkům? Vybrat si můžeš dle svého vkusu. Klobouky nepodléhají sezónnosti, ale měly by ladit s tvým outfitem. Jejich nadčasovost se postará o to, že ti v šatníku nezestárnou.

Do pánského šatníku patří nejen slaměné klobouky, ale také kšiltovky z lehkých materiálů a nemám na mysli ty sportovní s vyztuženým kšiltem, ale stylové a elegantní, které dotáhnou tvůj letní look k dokonalosti.

žena v letní čelence

 

Čelenky udrží vlasy z čela a dodají eleganci

Pro letošní léto hrají čelenky ve vlasech prim. Objevily se snad na všech módních přehlídkových molech. Samozřejmě je musíš udržet ve stylu svého modelu, a to buď přímo v designu šatů, nebo zvolit doplňkovou barvu. Čelenky je ale kromě designu také praktickým pomocníkem, který udrží v horkém létě vlasy z čela. Oceníš ji hlavně na dovolené, kdy se s účesem nechceš příliš trápit, a přesto chceš svůj účes udržet atraktivní

letní šperky a doplňky

Bižuterie je nezbytná

Kdy jindy než v létě bys měla vynést velké a výrazné doplňky v podobě korálů a náramků. Letní módy po výrazné bižuterii doslova volá. Můžeš si dovolit objemné náhrdelníky, originální náramky a výrazné visací náušnice, klidně ty s exotickými třásněmi. Když máš jednoduché letní šaty, můžeš jejich zajímavost podtrhnout právě výraznými šperky. Pokud máš zase rafinovanější letní model, budeš se soustředit spíš na jednodušší doplňky v jedné barvě. V každém případě, na dotažení modelu správnými doplňky nezapomínej!

Bez slunečních brýlí ani ránu

Sluneční brýle jsou asi tím nejobvyklejším letním doplňkem. Chrání oči a jsou těmi nejoblíbenějšími a nejzábavnějšími doplňky. Pokud právě přemýšlíš, jaké zakoupit, můžeš vsadit na plastové obroučky, které se staly velmi populárními. Barevné obroučky jsou hravé a k létu se hodí. Však ne každému sluší. Pokud zůstáváte u klasiky, pak zvolte alespoň zrcadlovky.

 

 

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.