Objev výhody thajské masáže

Umění thajských masáží se dědí z generace na generaci již více 2000 let a jeho pozitivní vlivy na zdraví mohou být opravdu významné. Thajské masáže zlepšují pohyblivost kloubů, posilují činnost orgánů a vylepšují krevní oběh. Proč to nevyzkoušet na vlastní kůži?

Dokonalé provedení tradiční thajské masáže je založeno na mnohaletých zkušenostech thajských masérek a jejich znalosti energetických drah v těle. Thajská masáž je mnohem dynamičtější než ta klasická, jelikož jde o praktiku složenou z cviků, které protahují a uvolňují klouby a svaly. Terapeutky tak často s klienty více pracují a masírují také pomocí loktů, zápěstí či kolen.

Proč vyzkoušet thajské masáže?

Thajské masáže mohou mít dobrý vliv na fyzické i duševní zdraví. Snižují stres a pomáhají odbourávat úzkosti, ulevují od nepříjemné migrény a také od bolesti zad a kloubů. Zároveň zlepšují flexibilitu a v neposlední řadí dodají notnou dávku energie. Aby byla masáž opravdu účinná, masérka musí projít důkladným školením. Kde je však najdeš? Vyzkoušej luxusní salony Tawan.

Tawan je rodinná firma, která byla v Česku založena v roce 2006 s myšlenkou přinést umění a tradice z daleké Asie do srdce Evropy. Zprostředkovat dokonalé zážitky z thajské masáže v západní kvalitě služeb. V salonu s příjemnou a autentickou atmosférou působí pouze rodilé thajské terapeutky, které byly vyučené v prestižních školách a disponují vice než 5letou profesionální zkušeností ze světových spa.

Speciální nabídka: 1 + 1 masáž zdarma s průkazem ISIC

Až do konce července můžeš v salonech TAWAN Rooseveltova, TAWAN Hotel Thermal a TAWAN Barceló Brno Palace využít skvělou akci 1 + 1 masáž zdarma. Vyzkoušej na vlastní kůži blahodárné účinky thajských masáží.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.