X-Challenge Objev Česko: Největší letní dobrodružství, které máte za barákem

Zažijte 100km putování českou krajinou, objevte krásná místa a zvládněte si poradit jenom s tím, co si zabalíte doma. To je hlavní princip akce X-Challenge Objev Česko. Po cestě vás čekají výzvy jako přespat v lese, podojit krávu, upéct buchty nebo dát si noční pochod.

X-Challenge spojuje lidi a nabízí skvělé dobrodružství

V X-Challenge pořádáme dobrodružné akce a výzvy v mobilní appce, díky kterým vznikají příběhy na celý život. Spojujeme lidi, kteří se podporují v odvaze, laskavosti a důvěře v sebe i v ostatní.

Nápad na akci Objev Česko přišel už loni. Dlouho jsme totiž motivovali lidi k vycestování mimo Česko, celou dobu ale i se záměrem jim ukázat, jak skvěle se máme u nás. Pak nám ale došlo, že díky našim zkušenostem ze Skauta i mnoha cestám do krásných koutů naší země můžeme lidem ukázat, že nezapomenutelné dobrodružství jde zažít doslova za humny.

Spojili jsme princip X-Challenge výzev s tipy na místa, která jsme nasbírali při putování po našich nádherných horách, u spaní pod širákem na zříceninách, výletech za koupáním ve skrytých lomech s průzračnou vodou i touláním naší krajinou, která vždy dokáže něčím překvapit.

Na akci zažijete opravdové putování. Poznáte zas trochu víc sami sebe, naučíte se o sebe postarat v přírodě, ale zároveň zjistíte, že i v Česku máme nádherná místa a naprosto skvělé lidi. Těšte se na nezapomenutelné zážitky i inspirativní setkání.

Jak to funguje?

Sami si vyberete, které výzvy chcete plnit. I trasa, kterou půjdete, je na vás. Od nás dostanete jen checkpointy v různých oblastech a za dobu akce chceme, abyste alespoň 2 z nich navštívili.
Pro všechny s ISIC průkazem jsme navíc připravili registrace za zvýhodněnou cenu 490 Kč. Tak jaká bude vaše první výzva?

Autor
Veronika Vlachová