Všestranně nadaný studijní HP notebook na HPmarket.cz!

Sešity jsou dnes už minulostí, protože většina studentů zapisuje poznámky z přednášek či hodin do počítače a sdílí je navzájem se spolužáky. HPmarket.cz proto přichází s exkluzivní nabídkou notebooku pro studenty za bezkonkurenčních 14 890 Kč

Výkonný a všestranný pomocník

HP 15s-eq0222nc představuje všestranného pomocníka pro všechny studenty! Díky své nízké váze 1,74 kg nepocítíte, že ve svém batohu či kabelce nesete 15 palcové zařízení. HP 15s se s tloušťkou pouhých 17,9 mm řadí mezi nejtenčí v nabídce HP notebooků.  Výkonný procesor Ryzen 5 ve spojení s 8 GB RAM a rychlého 512 GB SSD disku poskytne plynulý chod i v situacích, kdy pracujete s více programy najednou.

Čtečka otisku prstů je jistě jednou z nejvyhledávanějších funkcí, kterou tento notebook disponuje.
Nepostradatelná je taky podsvícená klávesnice s numerickým blokem – nemusíte se tak obávat, že psaní esejí, bakalářských nebo diplomových prací v šeru bude komplikace.

 

Nejen na cestách do školy oceníte praktické batohy, které mají chytré vnitřní uspořádání a také kvalitní výztuhu pro Vaše záda. Z naší nabídky batohů, tašek a kabelek si vyberete bez ohledu na to, zda jste žena či muž.

A na závěr dva produkty, které Vás v nabídce HP jistě překvapí!

HP SmartTank 515Špičková multifukční tiskárna, která již v balení obsahuje černý inkoust až na 18 000 stran a barevný až na 8 000 stran. Stačí jen rozbalit, doplnit a tisknout. Bezstarostný provoz s mimořádně nízkými náklady.

OMEN by HP Citadel Herní Křeslo
Že si občas najdete při škole čas i na zábavu? S tím HP počítá! Herní křeslo, které ohromí svým designem je stvořené nejen pro nekonečné hodiny strávených u školních povinností, ale i pro dlouhé herní maratony.

S platným ISIC průkazem můžete nakoupit HP produkty za zvýhodněné ceny, při registraci zde:

Autor
Veronika Vlachová