Vilgain otevírá nový obchod v Praze: Co tam najdeš?

Nově otevřený Vilgain Health Store v Praze

Hledáš místo, kde si nakoupíš kvalitní a zdravé potraviny bez zbytečných chemických přísad? Tak to se musíš podívat do nového Vilgain Health Store v Praze, který je prvním svého druhu v České republice!

Proč stojí za to navštívit Vilgain Health Store?

Tento nový obchod ti nabídne široký sortiment produktů typicky zdravé výživy, ale i základních potravin, které vídáš i v běžných obchodech. Seženeš tu od trvanlivých potravin přes přírodní kosmetiku až po čerstvé produkty z lokálních farem. Najdeš tu výrobky známých značek, ale nechybí ani doplňky stravy pro cvičení a zdravý životní styl Vilgain, které už znáš z e-shopu aktin.cz.

Hledáš kvalitu? Tady vedle nesáhneš

Co je opravdová paráda – můžeš se spolehnout, že všechno zboží je vyrobeno z kvalitních surovin bez zbytečných chemikálií a dochucovadel. Nemusíš tedy trávit svůj drahocenný čas čtením složení a snahou mezi záplavou výrobků rozpoznat ty kvalitní. Navíc! Kromě toho, že sobě dopřeješ kvalitní jídlo, podpoříš i české zemědělce.

Nechybí ani sleva s ISIC!

Stejně, jako máš se svým ISIC slevu 7 % v e-shopu aktin.cz, můžeš i na pokladně Vilgain Health ukázat ISIC a slevu si užít i zde.

Co první den zajímalo lidi nejvíce?

První den otevření byl doslova ve znamení nekonečného provozu. Stovky zákazníků si přišly prozkoumat aktuální nabídku i novinky. Mnozí zamířili rovnou k jejich oblíbeným syrovátkovým proteinům nebo minutovým ovesným vločkám, které patří mezi nejoblíbenější produkty Vilgain.

Vilgain Health Store je teprve začátek

Otevření této vymazlené kamenné prodejny představuje teprve první krok v naplňování vize značky Vilgain. Společnost se tu dlouhodobě snaží o vytvoření zcela nové éry v nakupování potravin, kde zdraví a kvalita stojí na prvním místě. Proto se v letošním roce můžeš těšit na otevření ještě dalších Vilgain Health Store v jiných zajímavých lokalitách. Sleduj jejich Instagram a Facebook, ať ti neutečou novinky.

Kde najdeš první Vilgain Health Store?

Vilgain Health Store se nachází v atriu Paláce Karlín na Praze 8. Otevřeno je pondělí až pátek od 8:00 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 18:00.

Vydej se do Vilgain Health Store a nakupuj zdravě a s chutí!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.