Vánoční dárky za babku a bez starostí? Jasná zpráva!

Alza box

Vánoce dovedou být zátěž nejenom pro peněženku, ale taky pro mysl. Prostor shánět a vymýšlet dárky tak krátce před pololetními testy a zkouškami má asi málokdo. Ale neboj se, máme pro tebe tipy, jak si z Vánoc užívat jen to dobré.

Vybrat si dobrého prodejce je při vánočních nákupech důležitější, než by se mohlo zdát. V období zvýšené poptávky zákazníků je dobré zvolit obchod s rychlým dodáním, širokou sítí poboček a co nejširším výběrem. Vyplatí se při tom mít svůj ISIC platný a v pravý čas ho „vytasit“. Například v Alze má tvůj studentský průkaz spoustu výhod.

Vánoční zázrak? Ale kdeže, to je jen Alzí studentský program

Zrovna o Vánocích se opravdu vyplatí svůj ISIC nenechat ležet a určitě si platný průkaz registrovat u Alzy. Tam totiž studenti nakupují celoročně za výhodnější ceny a v rámci speciálních studentských akcí mohou ulovit velmi zajímavé nabídky. Alzí studentský program se navíc neomezuje jen na slevy, firma nabízí podporu třeba i při hledání praxe.

Netrefíš? Vyměníš!

Trefit se do vkusu tetičky z druhého kolene, zájmů neustále rostoucího mladšího bráchy, nebo do potřeb mamky, která k Vánocům každoročně vyžaduje zásadně kvalitní produkty pro péči o tělo… to dovede být pořádný oříšek. Díky Alze si ale s jeho rozlousknutím nemusíš zas tak moc lámat hlavu. Pokud se náhodou výběrem do vkusu svých milovaných netrefíš, snadno to napravíš. Až do 31. 1. 2024 můžeš totiž nevhodné dárky vyměnit za voucher, se kterým pak na alza.cz pořídíš něco jiného ve stejné hodnotě, případně i vyšší a rozdíl v ceně doplatíš. Tato nabídka platí na produkty, které jsou označené službou Výměna nevhodného dárku.

Klidné a veselé

Uvař si dobrý čaj, horké kakao nebo třeba svařák, pokud už máš na to věk. Rozsviť vánoční světýlka nebo zapal svíčku, dej si nohy nahoru a…můžeš nakupovat! Hektickým vánočním nákupům odzvonilo.

Když si navíc při nákupu zvolíš doručení do AlzaBoxů, které už jsou dnes skoro na každém rohu, nemusíš ani vyrážet mezi vánoční davy. S Alzou a kartou ISIC máš zkrátka Vánoce doslova v kapse. Jako bychom slyšeli Alzáka, jak křičí: KLIDNÉ A VESELÉ!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.