Užij si nový školní rok se slevami jako VIP

Prázdniny končí, ale návrat do školy nemusí být vždy nepříjemný. Stačí jen využít všech výhod, které studentský život nabízí a zpátky do lavic se můžeš dokonce i těšit. Ptáš se, o jaké výhody jde? Tak třeba o slevy na skvělou výbavu, se kterou budeš excelovat.

Zpátky do školy s DATARTem

Ne všichni studenti se vracejí do školy po prázdninách s nadšením, to je známý fakt. Jak to máš ty, netušíme, za to ale víme o skvělých studentských slevách, které získáš opravdu jednoduše. Stačí, když se zaregistruješ na našich stránkách, ceny se ti automaticky přepočítají a ty už si jen vybereš ze široké nabídky tu správnou výbavu!

Skvělého parťáka ti udělá třeba notebook, ten už je v dnešní době téměř povinnou výbavou každého studenta. Ulehčí ti spoustu práce a zároveň si uchováš všechna svá důležitá data na jednom místě.
Běžnou součástí života se staly smartphony. Poperou se s kdejakým úkolem, připomenou ti důležité termíny, zabaví tě v dlouhých chvílích, a i mimo školu můžeš být v kontaktu se svými spolužáky.

K notebookům, smartphonům a tabletům se hodí také příslušenství. Třeba sluchátka pro zpestření učení a k příjemnému odreagování s tvými oblíbenými interprety. Od bezdrátových nabíječek po obaly, to všechno u nás najdeš!

Zpátky do školy s DATARTem, nebo konkrétně například se značkou Apple. Připravili jsme pro tebe speciální akce, kde najdeš produkty, se kterými zazáříš. Stačí si jen vybrat!

Tvojí studentskou výhodou je získání exkluzivních cen opravdu na celý sortiment DATARTu. A protože je nám jasné, že škola není náročná pouze po prázdninách, studentská sleva ti bude platit celý rok. Zaregistruj svůj průkaz ISIC, využij skvělých cenových zvýhodnění a užívej si studentská léta naplno!

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.