Úsměv sluší každému, tak se usmívej!

elektrický kartáček DATART

Říká se, že úsměv je nejkrásnější ozdobou ženy – to ale rozhodně platí i pro muže. S úsměvem jde zkrátka všechno lépe, proto je dobré věnovat mu dostatečnou péči. Víš, jak pečovat o svůj chrup? Dáme ti pár tipů!

Šušká se, že smích prodlužuje život – určitě je na tom špetka pravdy. Kromě toho, že nám pomáhá vyjadřovat emoce, totiž také přispívá k odbourávání stresu nebo třeba zlepšení činnosti mozku. Úsměv a smích má zkrátka blahodárné účinky, a proto je důležité nezanedbat péči o něj.

Jaký kartáček vybrat?

Nelam si hlavu s výběrem kartáčku! Elektrický kartáček čištění značně usnadní a pokud máš po ránu problém s časem, ale přesto chceš chodit do školy včas, bude pro tebe tou pravou volbou. Precizního výsledku s ním totiž dosáhneš rychleji než s manuálním kartáčkem. Se starou dobrou klasikou ale rozhodně nic nepokazíš – stačí jen dbát na to, aby byl měkký, hustý a rovně střižený. Výhodou navíc je, že je cenově dostupný, což se při studentských poměrech hodí, a nabízí spoustu variant, takže si snadno vybereš. Pokud jsi stále na cestách, mohla by ti přijít vhod cestovní sada, která se vejde skoro i do kapsy a v cestovním zavazadle nezabere žádné místo. A jestli ti naše planeta není lhostejná, vyzkoušej třeba ekologické zubní kartáčky, které jsou šetrnější k naší přírodě.

cestovní sada kartáčků

Jednou denně určitě nezapomeň na vhodně zvolené mezizubní kartáčky a zubní nit, představují totiž nezbytnou součást péče o chrup.

mezizubní nit

Pokud se chceš dozvědět víc, přečti si tento článek, ve kterém je podrobně popsané, jak na správné čištění. S průkazem ISIC máš navíc v DATARTu slevu na kompletní sortiment péče o zuby. Dopřej svým zubům dostatečnou péči a nezapomeň se víc usmívat!

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.