Trumfni rodiče a pořiď si skvělý účet pro studenty

Přemýšlíš, že si založíš vlastní studentský účet a pomalu se začneš finančně osamostatňovat? Rozhodování je jednodušší než například při výběru nového mobilního telefonu.

Studentské účty ti mohou na první pohled připadat prakticky stejné. Ale to je jen zdání. Rozdíly najdeš například v bezplatných výhodách nebo poplatcích. Zvolit si tak můžeš základní účet, který pokryje tvoje studentské potřeby, nebo účet pro náročnější, ke kterému dostaneš výhodně třeba i Zlatou kartu. V obou případech pro tebe máme skvělý G2 účet od Komerční banky, který ti poskytne vše, co ke studentskému životu potřebuješ.

G2 – účet se zlatou příchutí

Nulové poplatky za vedení účtu, platby mobilem, internetové a mobilní bankovnictví či výběry hotovosti z vlastních bankomatů jsou samozřejmostí. K tomu dostaneš navíc třeba zvýhodněné SEPA úhrady nebo dokonce vlastní Zlatou kartu jen za 100 Kč měsíčně. Pokud plánuješ během studií vycestovat do zahraničí na stáž nebo studijní pobyt, Zlatá karta se ti bude hodit. Zaručí ti totiž bezplatné nadstandardní cestovní pojištění, bezplatné výběry hotovosti ze všech bankomatů kdekoli a řadu užitečných asistenčních služeb. Navíc s platným průkazem ISIC dostaneš ke svému G2 účtu od Komerčky 350 Kč.

Na internetu se bez KB Klíče neobejdeš

V letošním roce jsme svědky masivní digitalizace, což mimo jiné platí i pro bankovní svět. Rozvoj internetového a mobilního bankovnictví s sebou přináší potřebu vyšší míry zabezpečení, a to jak při přihlašování do těchto aplikací, tak i při platbě kartou na internetu. Proto si nezapomeň sjednat a stáhnout na svůj telefon aplikaci KB Klíč. Důvodů je hned několik. Od ledna 2021 budeš KB Klíčem bezpečně potvrzovat platby kartou na internetu, s maximální ochranou se přihlásíš do internetového bankovnictví a v neposlední řade se ti otevřou dosud nevídané možnosti spojené s bankovní identitou. KB Klíč je aplikace, bez které se v brzké budoucnosti prostě neobejdeš.

Autor
Jakub Srněnský