Tipy na Valentýnské dárky na poslední chvíli

Tipy na Valentýnské dárky Frutiko

Valentýn je za rohem a ty ještě nevíš, čím obdaruješ svou drahou polovičku? Máme pro tebe pár originálních tipů na valentýnské dárky pro přítelkyni i přítele.

Oslav Valentýn s dárky od Frutiko

Vymyslet dárek k Valentýnu není snadné. Pokud jste spolu se svým miláčkem již několik let, jistě je stále těžší přijít na něco nového, čím překvapit. Ani nově zamilovaní to však nemají lehké. Darovat něco originálního, když toho druhého ještě dobře neznáš, je také pěkný oříšek. Dobrým řešením mohou být ovocné kytice Frutiko, které potěší, a hlavně překvapí každého. A že jsi single a Valentýna oslavíš s nejlepší kámoškou nebo u televize? Objednej si jahody v čokoládě na mlsání.

Klasické květiny

Květina vždy rozzáří tvář každé dívky. Ženy květiny milují nejen proto, že krásně voní a zútulní byt, ale především proto, že vyjadřují, jak na ně dárce myslí a co pro něj znamenají. Alternativou ke klasickým pugetům z řezaných květin jsou elegantní a moderní flowerboxy, kde jsou růže, tulipány či jiné květiny naaranžovány do floristické hmoty s vodou. Květiny v krabici vydrží až dva týdny a Frutiko je umí doručit kamkoli po republice.

Originální kytice z ovoce a klobás

Alternativou živých květin jsou netradiční ovocné kytice. Kytka vytvořená z kousků čerstvého ovoce vykrojeného do nejrůznějších tvarů ozdobených belgickou čokoládou se dá celá sníst. Kromě ovocných kytic jsou v nabídce tako bonboniéry. Nejoblíbenější jsou jahody v tmavé čokoládě se zdobením, například oříšky, kokosem nebo čokoládovými srdíčky.

Ovoce v čokoládě často ocení i chlapi. Pro ty, kdo nemají rádi sladké, jsou v nabídce i slané kytice z klobás, uzenin, sýrů a zeleniny. Kytky vykrojené ze sýru ve spojení s klobáskami, salámy, zeleninou, olivami a chilli papričkami tvého přítele přímo nadchnou.

Ať už u Frutiko vybereš cokoli k Valentýnu, výročí, narozeninám nebo jiné příležitosti, sleva 11 % s platným průkazem ISIC platí na celý sortiment a lze ji snadno zadat přímo online v košíku.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.