Štěstí přeje připraveným – vybav se na nový školní rok v DATARTu

studenti s tabletem

Kalendář už ukazuje září, a to znamená jediné – další školní rok je tu! Ať už tě čeká vyšší ročník, maturita nebo třeba státnice, připrav se na nové studijní výzvy a exceluj v každém předmětu. Poradíme ti, jak na to!

Prázdninám už odzvonilo (téměř pro všechny) a začátek školy se hlásí o slovo – nastal čas se připravit! Nemusíš se obávat, že si v novém školním roce sám na svých bedrech poneseš obrovskou tíhu povinností. Stačí mít toho správného parťáka, na něhož se můžeš spolehnout. Proto nic nepodceň a vyber si stylový a praktický batoh, který ti bude po celý školní rok krýt záda.

Chceš zvýšit svůj výkon na maximum a zvládnout hravě všechny nové projekty, seminárky nebo domácí samostudium? Bez notebooku ve školní tašce se neobejdeš! Bude ti podporou i v náročných dnech plných povinností a oceníš ho při oddychu od učení. Navíc díky němu budeš mít všechny informace a důležité podklady vždy u sebe, a nemusíš se tahat se všemi těžkými učebnicemi.

Až před tebou bude stát těžká zkouška či test a necháš učení na poslední chvíli, pravděpodobně tě nemine učení do noci. Pro tyto případy by ti neměla chybět trocha optimismu, hrnek s dobrou silnou kávou a lampička, se kterou si posvítíš i na ta nejtěžší témata. A kdyby ti náhodou z toho všeho učení už šla trochu hlava kolem, měj na paměti, že všechny svoje vědomosti můžeš uložit na externí disk, kde budou vždy v bezpečí.

Letos ve škole zazáříš, stačí si jen vybrat ty nejlepší parťáky. V DATARTu je navíc díky ISIC průkazu můžeš pořídit za exkluzivní VIP studentské ceny, tak nečekej a vkroč do nového školního roku pravou nohou s tou správnou výbavou!

studenti s notebookem

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.