S ISIC získáš ke studentskému účtu G2 od KB bonus 350 korun

studentský účet 2G

Přednášky, seminárky, zkoušky… Život studenta je náročný. Ať nemusíš řešit ještě banku, je důležité správně vybrat studentský účet. Proč vsadit na ten od Komerčky, vysvětlí Klára Chaloupková, studentka, a především Segmentová manažerka KB.

Kláro, jak jste se dostala k práci v KB?

Moje první brigáda byl Business Analyst, pak jsem pracovala ve finančním oddělení v automotive. Komerčka tak byl logický krok. Oslovil mě přístup banky ke klientům i k celospolečenským tématům. Jsem vegetarián, třídím odpad a stejně jako mým spolužákům mi není lhostejné, co se děje kolem mě. To vše přirozeně vyústilo v to, že Komerčka by se mi mohla líbit i jako zaměstnavatel. Podílím se zde na přípravě studentského účtu G2 očima studenta a toto propojení mě moc baví.

Jaké hlavní výhody studentského účtu vidíte vy osobně?

Za mě je to vedení účtu a všechny příchozí a odchozí transakce zdarma, i zahraniční SEPA platby. Líbí se mi také karta z recyklovaných materiálů a spolužáci oceňují možnost zvolit si design klasické karty. Super je vedení druhého účtu v cizí měně zdarma, hodí se hlavně na Erasmu. A za stovku měsíčně banka poskytne studentům zlatou debetní kartu se skvělým cestovním pojištěním.

Jak je to s bonusem k průkazu ISIC?

Po jeho předložení při založení účtu dostane student 350 Kč. Tolik stojí průkaz ISIC, takže jej vlastně mají zadarmo.

V čem se studentský účet KB liší od podobných účtů jiných bank?

Potvrzení o denním studiu dokládá student pouze jednou, při založení účtu. Výhody účtu G2 pak může využívat po celou dobu studia, klidně až do třiceti let.

Jak reaguje účet G2 na inovace a přesun do on-line?

Podporuje placení mobilem, chytrými hodinkami díky Apple, Google, Garmin a Fitbit Pay. A ani skypová schůzka s bankovním poradcem není problém.

 

Další tipy na produkty pro studenty od Komerčky najdeš v článku Studentské výhody až do 30? S účtem G2 od Komerční banky je můžete mít

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.