Připrav se do školy s CZC a získej SkyShowtime zdarma

akce CZC

Už jen pár dní nás dělí od začátku školního roku a je tak nejvyšší čas se na něj pořádně připravit. Na CZC pro tebe připravili nejen skvělé studentské slevy, ale při nákupu za minimálně 500 Kč i měsíční předplatné SkyShowtime gratis.

Předplatné SkyShowtime jako bonus

SkyShowtime je jedna z nejnovějších streamovacích služeb na našem trhu a najdeš na ní filmy a seriály z produkce studií Universal, DreamWorks, Paramount, Nickelodeon, Showtime či Sky. Díky tomu získáš přístup k pořadům, jako Top Gun: Maverick či sériím Indiana Jones, Rychle a zběsile, Star Trek a mnoha dalším. Ty teď můžeš získat měsíční předplatné zdarma, a to jen díky nákupu na CZC.

Stačí na CZC.cz udělat nákup v minimální hodnotě 500 Kč, a je to. Obratem získáš unikátní kód, který následně využiješ přímo na webu SkyShowtime. Jde tak o ideální způsob, jak si ještě o něco více zpříjemnit přípravy na začátek školního roku. Jak do konce prázdnin, tak v průběhu roku se bude zásoba skvělých filmů a seriálů stoprocentně hodit.

Obrovský výběr slev pro studenty

Na CZC pro tebe navíc mají připravené i krásné slevy nad rámec standardních studentských výhod. Poskládali výběr toho nejlepšího, co by kupovali opravdoví premianti, a cenu ještě snížili. Najdeš tady všechno od skvělých notebooků, přes nadupané herní počítače, až po mobilní telefony, monitory či tiskárny. Prostě všechno, co by se ti při vykročení do nového školního roku mohlo hodit.

Lepší ceny všem studentům s ISIC jsou samozřejmostí, teď se ale v CZC rozhodli odměnit všechny s nákupem nad 2000 Kč ještě o další bonus – voucher v hodnotě 200 Kč na další nákup. Je přitom jedno, jestli potřebuješ nový laptop na přednášky nebo třeba krásnou mechanickou klávesnici, jakmile překročíš zmíněnou hranici, voucher je tvůj.

Jak zaregistrovat ISIC a kdy akce běží?

Jestliže na CZC ještě nemáš zaregistrovaný ISIC, není nic jednoduššího. Stačí totiž jen na svém účtu vyplnit své jméno a číslo průkazu, a máš vyhráno. Slevy už ti odteď budou automaticky naskakovat a ty můžeš během svého studia pořádně ušetřit. Možnost získat voucher v hodnotě 200 Kč na další nákup a předplatné SkyShowtime platí jen v průběhu akce, konkrétně v období od 14. 8. do 10. 9. 2023 nebo do vyprodání zásob. Neváhej tak ani vteřinu, mrkni, co by se ti mohlo hodit, a spoj příjemné s užitečným.

akce CZC

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.