Pluj po celé léto na hudební vlně s party reproduktorem za VIP cenu

Léto se dá spojit s mnoha slovy. Hudba je jedním z nich. Přeci už Darwin říkal, že samotná hudba je starší než lidská řeč. Jestli chceš projevit svou svobodu prostřednictvím hudby, je potřeba se pořádně vybavit. A to nejlépe party reproduktorem.

Nejlepší bezdrátové repráky na léto

Doba plná kabelů a přivrtaných repráků ke zdi je už dávno pryč. Bezdrátové party reproduktory se sezónou letních grilovaček a večírků vypadají jako skvělá kombinace. A reproduktor GoGEN Loopee ví, jak má vypadat opravdu naladěné léto. Takže o společníka na cesty je vystaráno. A obavy stranou, jen tak se neunaví. Až dvanáct hodin tě bude bavit a pouštět tvou oblíbenou muziku. Teď už je jen na tobě připravit si svůj jedinečný playlist písniček.

Jestli se chystáš na cestu někde pod stan, je tady GoGEN Orbee. Ten je s tebou připraven až na patnáctihodinové dobrodružství, a to klidně i někde u vody, protože díky odolnosti IPX5 pár kapek tohoto kamaráda do deště opravdu neodradí. A že o tvé party půjde slyšet až u sousedů, ti zaručí zvuk o síle až 40 W. Takže tě musíme upozornit, že pokud preferuješ mejdan při kempování, tak medvěd asi tvou pozvánku nepřijme.

Je tu i sezóna větších oslav a bude na tobě pořádně roztančit léto. GoGEN Smilee je jak stvořený pro velké akce, kde chceš zazářit. Ať už s ním půjdeš na oslavu narozenin či domácí hudební festival plný bas, zaručeně budeš středem pozornosti. A jestli se chce někdo pořádně odvázat, je tu pro něj mikrofon. Takže ať už posloucháš pop či techno, tento reproduktor zmákne všechno. Ještě k tomu si při pořádné hudební náloži můžeš přes USB port dobít mobilní telefon. Navíc je ideální pro letní kino. A pokud budeš mít dva repráky GoGEN Smilee, využij funkci TWS, kdy zařízení spáruješ a zajistíš si jedinečně ozvučený stereo zážitek. Už chystej popcorn!

Nezapomeň využít exkluzivních výhod na www.datart.cz/isic!

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.