Nejnovější slevy s ISIC

slevy isic pro skvělé nákupy se slevou

Patříš mezi ty, kteří se hezky oblékají, ale současně musí každou vydanou korunu dvakrát promyslet? Pak tě určitě potěší, že máš na ISIC další skvělé slevy na nákup oblečení.

Využij slevy pro ISIC, ušetříš pěkné penízky

Tým ISIC se stále snaží hledat nové benefity a slevy, které můžeš jako student s průkazem čerpat. Prostě děláme studentům život snazší a věci dostupnější. Tak tě určitě potěší, že pro tebe máme další super obchody.

Astratex se slevou 25 %

Luxusní a pohodlné spodní prádlo, najdeš v Astratexu a nyní ho díky ISIC nakoupíš s 25% slevou. Můžeš si vybrat ze sortimentu dámského i pánského, spodního prádla, pyžam nebo županů nebo plavek a sportovního spodního prádla. V Astratexu máš na výměnu zboží 30 dnů a vracet jej můžeš přes Zásilkovnu a za vrácení nebo výměnu zboží Astratexu nic neplatíš.

Takko Fashion se slevou 20 %

Další skvělá příležitost pro nákup módních kousků je Takko Fashion. Zde sice nenakoupíš online, ale najdeš desítky obchodů v nákupních galeriích a určitě si v pohodě vybereš. Takko je prostě móda pro mladé a nákupy s 20% slevou se hodí. Hlavně když je máš celoročně na nové zboží a nemusíš čekat na výprodeje. Užij si své nové módní kousky.

Dr.Max se slevou 25 %

Síť lékáren Dr.Max připravila pro studenty skvělou slevu 25 % na všechny produkty pod svojí značkou. Hodí se nejen při chřipkových onemocněních, ale třeba při sestavování cestovní lékárničky. Zboží si objednáš online, slevu dostaneš po přihlášení se do účtu. Objednávku si pak buď necháš poslat, nebo si ji můžeš vyzvednout na některé ze 460 prodejen.

CZC.cz s ISIC slevou na všechny produkty

Studenti u nás mají zažité výhodné nákupy elektroniky v Alze nebo Datartu. Letos jsme přinesli dalšího partnera ze segmentu elektro a já věřím, že to potěší nejen PC nadšence, kteří si postaví vlastní počítač. CZC.cz má skvělou širokou nabídku a s ISIC registrací máš slevy na všechny produkty. Stačí se jen podívat, jak velké slevy to jsou.

MyProtein se slevou 42 %

MyProtein sice není novinka, ale v lednu se hodně lidí vrhá na cvičení a hubnutí, tak se ti může připomenutí této slevy hodit. A není vůbec malá, na téměř celý sortiment na webu MyProtein získáš slevu. Aktuální promo kód si vždy ověř v naší sekci slevy u profilu partnera. Se super slevou tak pořídíš proteiny a spalovače nebo vitamíny a energetické nakopávače na dobu, kdy se usilovně učíš na zkoušky.

 

 

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.