Nejlepší vánoční dárky pro maminku a babičku

rodina obdarovává maminku vánočním dárkem

Už víš, čím o Vánocích obdaruješ nejmilovanější ženy v tvé rodině? Přinášíme inspiraci na dárky, které potěší maminku i babičku.

Inspirace na vánoční dárky pro dámskou část rodiny

Maminky a babičky nás celý život zahrnují láskou a péčí. Zvláště o Vánocích bychom je za to měli odměnit překvapením, které je doopravdy potěší. Máme pár nápadů na nejlepší vánoční dárky, se kterými budeš pro maminku i babičku za hvězdu. 

Napěňovač mléka pro lepší zážitek z kávy 

Každá žena potřebuje občas nějaký ten lahodný balzám na nervy. Ukaž mamince, že si zaslouží svou chvilku, kdy si může vychutnat oblíbenou kávu nebo horkou čokoládu. Daruj jí praktický napěňovač mléka, díky kterému svůj oblíbený nápoj může během pár minutek obohatit o sametovou mléčnou pěnu jako od baristy. Když ještě tento praktický elegantní pomocník doplníš o balíček vybrané zrnkové kávy nebo kvalitní horké čokolády, bude pro mamku oddech u kávy novým, příjemnějším zážitkem.  

Vzpomínková kniha Babičko, vyprávěj 

Kniha Babičko, vyprávěj bude nejen skvělou zábavou pro babičku, která si určitě ráda zavzpomíná, ale stane se i cenným pokladem pro celou rodinu. Do knížky bude moci babička zaznamenat nejrůznější zážitky, životní milníky a odpovědi na otázky, jako například čím chtěla být, když byla malá, jací byli její rodiče, kdy potkala dědečka apod. Také, jak vnímala historické události a co se podle ní dnes změnilo oproti době jejího mládí… Tímto dárkem babičce vyjádříš svůj zájem o ni, a také o její letité zkušenosti a moudrost, což znamená mnoho pro každou babičku.  

Parfém s gravírovaným věnováním 

Dárek v podobě parfému jistě nezklame žádnou ženu kteréhokoli věku. Už jen výběrem samotné vůně říkáme, jak dobře známe její vkus a víme, co ji potěší. Co takhle tuhle klasiku ještě trochu pozvednout a udělat tento dárek ještě osobnějším? Zkus nechat vygravírovat na flakonek malé věnování a uvidíš, jak bude obdarovaná dáma zářit štěstím.  

Aromadifuzér pro relaxaci i zdravější dýchání 

Vůně esenciálních olejů, která se nevtíravě line z aromadifuzéru, zpestří každé ženě domácí odpočinek, meditaci nebo cvičení jógy. Budou jej milovat i hospodyňky, které rády udržují čistý a útulný domov, protože příjemná vůně interiéru skvěle podtrhne jejich snažení. Díky elegantnímu vzhledu je to i stylová dekorace. Aromadifuzér se také hodí jako zvlhčovač vzduchu a třeba s přidanou vůní eukalyptu v noci uleví od kašle při nachlazení. Naprosto stylovým vánočním dárkem bude, když k aromadifuzéru daruješ i nádherně vonící esenciální olej Pohádka Vánoc. 

Fotokalendář – originální dárek pro každý měsíc v roce 

Naprosto výjimečným a osobním dárkem pro maminku nebo babičku bude kalendář, který vytvoříš pomocí vlastních fotek. Kalendář jim bude celý příští rok připomínat rodinné zážitky, jednotlivé členy rodiny nebo cokoliv, co pro ně do kalendáře osobně vybereš. Získají nejen praktický doplněk domů, ale potěší je hlavně tvoje nápaditost. Super zpráva je, že s průkazem ISIC máš navíc slevu 15 % na CEWE fotokalendář a další fotodárky. 

A co tahle výzva – už máš vymyšlené vánoční překvapení pro tátu a dědu

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.