Nejlepší sváča? To je SimplyMix!

koktejl SimplyMix

Škola v plném proudu. Zkoušky, testy, zápočty a to poslední, co chceš řešit, je jídlo? Chápeme! Možná víme, co by ti mohlo pomoct. Ne možná, určitě to víme. No přece SimplyMix. Easy zdravá a rychlá alternativa k plnohodnotnému jídlu. Skvěle chutná, příprava ti zabere pár sekund a najíš se až na 5 hodin. SimplyMix – nejlepší a nejlevnější alternativa kompletního jídla v Česku.

TIP: Využij slevu 20 % s kódem ISIC20.

Rychle! Chutně! Levně!

SimplyMix je řešením pro lidi, kteří nemají čas a přesto se chtějí kvalitně stravovat. Jedná se o inovativní alternativu k nezdravému jídlu, kterou můžeš mít vždy po ruce a připravíš ji do 30 vteřin. Dodá ti nejen dostatek proteinů, ale také vitamínů a živin. Je také super pro ty, kteří si nemohou dovolit drahé luxusní restaurace, protože jedna porce tě vyjde pouze na 30 Kč a zasytí tě stejně dobře, možná líp, jako jakékoliv jiné jídlo. A chuť? Skvělá!

Proteinový koktejl se prodává neochucený a k němu si můžeš vybrat z více než 10 příchutí (např. ananas, banán, borůvka, čokoláda, jahoda, karamel, káva, kokos a mnoho dalších). Můžeš si tak sám určit, jak bude koktejl sladký a jakou příchuť zrovna zvolíš. Skvělé je příchutě také mixovat a vytvářet nové a nové kombinace chutí. SimplyMix je zážitek, energie, emoce a hlavně svoboda. Nemusíš nad ničím přemýšlet, nic řešit a jen dělat to, co tě baví. Jednou ochutnáš a nebudeš chtít jinak.

SimplyMix si už získal spoustu zákazníků

komunita SimplyMix

I za tak krátkou dobu od uvedení koktejlu SimplyMix na trh si našel své „známé“ zákazníky. A to vlastně z každého možného oboru. Ať už jde o sportovce (Zbyňka Ceradského – mistra světa v kulturistice, Milana Myšíka – mistra ČR v BMX), osobnosti z oblasti kultury (Adélu Knapovou – spisovatelku, Travise ONeilla – zpěváka a kytaristu, Lukáše Vincoura – bubeníka, spisovatele, fotografa a ochránce práv zvířat) nebo lidi se zajímavým životním příběhem (Nikol Kalašovou – miss tatoo 2022 nebo Lubomíra Kuču alias Kučina – multiuměleckou personu a zakladatele značky Deafmessanger).

Skutečnou myšlenkou však není zatratit klasické jídlo, které je po staletí vnímáno jako nedílná součást kultury všech zemí. Ostatně jak říká Kučin alias Deafmessanger: „Lidi, co mě znají, vědí, že miluji jídlo. Jím hodně a často, ale také na něj často zapomínám. Hlavně v práci, kdy jsem koncentrovaný na činnost, kterou zrovna dělám. V těch chvílích jsem rád, že tady SimplyMix mám a můžu se během chvilky najíst, aniž bych musel běžet do obchodu nebo restaurace.“ Dáváme ti jen volbu, možnost, jak to v nedostatku času dělat lépe a zdravěji 😊.

pozounistka

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.