Kdy začít s protivráskovou péčí? Dříve, než si myslíš

péče o pleť

Víš, že první vrásky a jemné linky se začínají tvořit už okolo dvacátého pátého roku života? Nemusíš se ale bát, neznamená to, že ze dne na den budeš mít vrásčitý obličej. Je to ale správný čas na výběr kosmetiky, díky které budeš forever young.

Začni včas

Odborníci napříč celým světem se shodují, že proces stárnutí má jasné viníky. Mezi ty hlavní patří sluneční záření, genetika, špatný životní styl a znečištěné ovzduší. S anti-agingovou péčí určitě nezačínej v době, kdy se na pleti ještě projevují následky hormonální bouře, po níž je třeba pleť především důkladně čistit a hydratovat. Poté zhodnoť její stav a rozhlédni se kolem sebe. U žen ve tvé rodině můžeš pozorovat, jak se proces stárnutí bude vyvíjet i u tebe. Genetiku sice neobjedeme, ale správným výběrem pečující kosmetiky navíc můžeš déle či zcela předcházet estetickým zákrokům, které mohou být finančně nákladné.

Po čem sáhnout

Nevíš, s čím začít a co vybrat? Víme, že na trhu je nepřeberné množství produktů různého složení a původu, a zorientovat se v této nabídce může být náročné. Pokud se ale rozhodneš začít s prevencí a chceš o svou pleť pečovat, svěř se do rukou profesionálních poradkyň ve FAnn parfumerii. Ta se více než 30 let specializuje na péči o pleť v oblasti prémiových značek. Nově najdeš v každé z 41 kamenných FAnn parfumerií také výběr toho nejlepšího z lokální tvorby. Jedná se o značky českého nebo slovenského původu, které se vyrábí nedaleko od tebe, svojí kvalitou se však řadí ke světové špičce. Do konce června můžeš navíc využít jedinečné slevy 20 % na vše z dekorativní a pečující kosmetiky v rámci Festivalu péče a líčení. Ke každému nákupu získáš brožurku Péče o pleť, vše co byste měli vědět, kde ti krok po kroku vše podrobně vysvětlí.

Festival péče a líčení

TIP: S průkazem ISIC máš ve FAnn parfumerii super slevy po celý rok.

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.