Hřejivé vychytávky na cesty do školy i na výlety

dívka s termolahví

Starkové ze Zimohradu už by při teplotách nad nulou oslavovali, že zima je pryč, my se ale venku ještě chvíli moc neohřejeme. Jak si zpříjemnit chladné dny, které jsou stále před námi? Udělej si radost hřejivým dárkem od Albi.

Designové termolahve na cesty do přírody

Taky teď v zimě využíváš každý sluneční paprsek k načerpání energie v přírodě? Nebo patříš mezi nezdolné otužilce, kteří razí ven na vzduch za každého počasí? Každý výlet bude hned o level příjemnější, budeš-li mít po ruce teplý nápoj na zahřátí. A hned o dva, když si ho poneseš rovnou celých 450 ml v některé z těchto designových termolahví.

Nejen, že jsou naprosto boží díky matnému provedení a cool obrázkům, ale dokáží udržet tvůj oblíbený nápoj teplý až po dobu 10 hodin. A v létě pak studený až po 12 hodin, což z nich dělá perfektní vychytávku pro zimní i letní výlety.

Květinový termohrnek pro tvůj ranní životabudič

Zkus si někdy dát svoji ranní kávu (nebo jiný probírač dle chuti) v tomhle krásném termohrnku. Nejen, že ulevíš přírodě, protože v odpadcích skončí zase o něco méně jednorázových kelímků. Ale navíc pro tebe bude jaro zase o něco víc na dohled díky povedeným květinovým motivům. Uvidíš, že s hřejivým nápojem ve stylovém termohrnku přečkáš cestu do školy nebo do práce s mnohem veselejší náladou.

Nahřívací plyšák není jen pro děcka

Pomoc od únavy nebo bolesti s využitím suchého tepla a aromaterapie není žádnou novinkou, ale dávno vyzkoušenou metodou, jak si dopřát úlevu přírodní cestou. Přesně k tomu můžeš využít i tyhle senzační plyšáčky Warmies. Jsou příjemně heboučcí, hřejiví a jejich bříška jsou vycpaná směsí lněných semínek, prosa a voňavé levandule. Po nahřátí v mikrovlnce ti jejich naakumulované teplo pomůže ulevit od bolesti svalů a kloubů nebo zklidnit nervy před spaním. Stejně tak můžeš plyšáka zchladit v lednici a využít i jako chladivý obklad v horké letní noci.

Takový roztomilý lenochod, tuleň nebo usměvavé avokádo tak nemusí být jen hračkou pro prcky, ale i relaxačním kámošem pro každého výletníka utahaného z lyžování, cvičení nebo procházky v chladném počasí.

Všechny vychytávky jsme vybírali na e-shopu Albi.cz, kde můžeš nakupovat s ISIC slevou 8 %.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.