Hledáš rychlý a originální dárek k Valentýnu?

Ovocné pralinky Frutiko

Čím překvapit svou drahou polovičku na Valentýna? Frutiko ti nabízí to pravé. Ručně vyráběné ovocné kytice, lahodné čokoládové bonboniéry a svěží květinové pugéty s doručením kamkoliv po České republice. A s ISIC ušetříš!

Nápadité kytice a bonboniéry od Frutiko

Valentýn, svátek všech zamilovaných, se blíží, a s ním i otázka, čím překvapit svou lásku. Co takhle dopřát jí něco neotřelého a opravdu výjimečného? Frutiko přichází na scénu s nápaditými dárky, které rozzáří oči tvého protějšku. Objev kouzlo jedinečných ovocných kytic, bonboniér z jahod obalených v belgické čokoládě, nebo si vyber z bohaté nabídky květinových pugétů a cupcakes, které jsou jako stvořené k oslavě lásky.

Valentýnské dárky od Frutiko

Každý dárek k Valentýnu od Frutiko je vyráběn s láskou a péčí, aby přinesl radost právě tomu, koho máš rád/a. Ovocné kytice jsou aranžovány do dokonalé harmonie barev a chutí, a to vše s použitím nejčerstvějšího ovoce a belgické čokolády. Bonboniéry jsou pak pravým gurmánským zážitkem spojením kousků čerstvého ovoce máčeného v bílé, tmavé a mléčné čokoládě zdobených oříšky, kokosem a dalšími lahodnými posypkami. A ty cupcakes? Ty jsou snem každého milovníka sladkého – nadýchané, bohatě zdobené krémem z mascarpone a belgické čokolády, připravené rozmazlovat chuťové buňky.

Dárek dorazí včas a čerstvý

Nemusíš se bát, že by tvůj valentýnský dárek nedorazil v dokonalém stavu. Frutiko se postará o to, aby bylo vše krásně zabalené včetně blahopřání s textem pro příjemce, chlazené a doručené přesně tam, kde potřebuješ. A navíc, s takovým dárkem nemusíš čekat pouze na Valentýna – každý den je přece skvělou příležitostí pro vyjádření lásky a vděčnosti. Zkrátka, ať už chceš oslavit lásku na den Svatého Valentýna, výročí, narozeniny nebo udělat někomu radost jen tak, Frutiko je tu pro tebe.

Nezapomeň využít slevu s ISIC

Objednej si online a využij 10% slevu s průkazem ISIC. Ať už je tvou volbou čokoládová bonboniéra, šťavnatá ovocná kytice nebo voňavý květinový pugét, s Frutiko uděláš radost nejen očím a chuťovým buňkám, ale i srdci.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.