Herní řada OMEN s exkluzivním dárkem na HPmarket.cz!

Spojit školní povinnosti s vášní pro herní tituly je pro řadu studentů sen. Mít dostatečně výkonné zařízení nejen na seminární práce nebo on-line výuku?

Herní řada OMEN od HP nabídne dostatečný výkon navíc nyní s exkluzivním dárkem!

Notebooky z řady OMEN představují všestranného nadaného pomocníka pro všechny studenty, kteří si po splnění svých povinností rádi zahrají i náročnější herní tituly. Díky široké možnosti konfigurací si z nabídky těchto herních ďáblíků vybere opravdu každý. Herní notebook nemusí být však pouze na hry! Jejích výkon ocení i studenti grafického designu, videa, strojírenství nebo architektury.

Stylové oblečení OMEN kombinuje pohodlné nošení a značkový prémiový streetwear. Trička a mikiny v pánských i dámských variantách nyní dostanete ZDARMA jako dárek ke všem herním notebookům a PC OMEN.

Praktickou výhodou je prémiová záruka s opravou u zákazníka, díky které se nemusíte obávat, že o své zařízení kdykoliv přijdete.

Nejen na studium oceníte herní příslušenství, které bude ve vašem herním koutku dokonale ladit. Z naší nabídky myší, klávesnici nebo sluchátek si vybere každý hráč nebo hráčka.

Další produkty z řady OMEN, ke kterým nyní získáte teamové oblečení!

Stolní počítače z řady OMEN
Na delší herní maratony jsou připraveny stolní počítače OMEN, které se postarají o zážitek na maximální detaily. Nyní s teamovou mikinou zdarma!

OMEN by HP Citadel Herní Křeslo
Herní křeslo, které ohromí svým designem je stvořené nejen pro nekonečné hodiny strávených u školních povinností. Nyní s teamovým tričkem zdarma!

S platným ISIC průkazem můžete nakoupit HP produkty za zvýhodněné ceny, při registraci zde.
Autor
Veronika Vlachová