Dopřej svému zařízení fólii, která se sama „vyléčí“

Ochranná folie pro chytré zařízení

Chytrá zařízení jako smartphony, tablety nebo hodinky máme neustále po ruce, a jsou tak vystaveny téměř každodennímu používání. Není proto divu, že se na displeji čas od času objeví nějaký škrábanec. Předcházej tomu s fóliemi ZAGG, které ti na počkání nalepí na kterékoliv prodejně DATART.

Neriskuj a investuj do ochranné fólie

Ať už sis pořídil/a smartphone nebo jiné zařízení, rozhodně není od věci mu zajistit alespoň nějaké bezpečí. Fólie ZAGG sice není vidět, ale za to účinně chrání displej před poškozením, aniž by byla narušena ovladatelnost nebo čitelnost tvého zařízení. Je vytvořena tak, aby neomezovala citlivost displeje a nezkreslovala ho, ale zároveň existují i takové fólie, které vylepšují barvy s pomocí HD efektu. Navíc fólie přilne i na zaoblené hrany zařízení, takže displej je chráněn od kraje ke kraji, a obsahuje samoléčivou vrstvu, která se dokáže vypořádat s drobnými škrábanci.

Padající mobilní telefon při chůzi po schodech

Proč právě fólie ZAGG?

Společnost ZAGG je světová špička v ochraně displejů. Možná tě překvapí, že technologie byla původně vyvinuta pro ochranu vrtulí armádních helikoptér, takže se můžeš spolehnout, že tvůj displej bude doslova jako v bavlnce. U folií se testuje jejich ochranné schopnosti i bezpečnost pro zdraví uživatelů a přístroje. To znamená, že bude v bezpečí nejen tvé zařízení, ale i ty.

Vybírej podle svého zařízení

Jsi majitelem nových hodinek, které zrovna vyšly na trh, nebo vlastníš tablet, jež se neřadí mezi nejnovější modely? Tak či tak se nemusíš bát, že by se pro tebe vhodná fólie nenašla. Existuje totiž více než 70 000 vzorů pro zařízení z celého světa a přibývají stále nové a novější. Navíc se díky jejich nalepení na prodejně snížila spotřeba obalových materiálů, které bys jinak při dovezení domů hodil do koše, až o 96 %.

Na prodejně DATART ti poradí

Nevíš, která fólie je pro tebe ta pravá? Zastav se na některé z více než 100 prodejen DATART, kde ti s výběrem ochotně poradí opravdoví elektrospecialisté a na počkání ti ji nalepí. Poradí si i se starším používaným zařízením a aplikují fólii na míru i včetně zaoblení displeje. Zjisti více o nalepení folie v DATART.

Přizpůsob fólii svým potřebám, máš na výběr!

Máš hned několik možností, jakou folii v DATART vybrat. Třeba Clear Protect je super tenká a vypadá jako sklo. Ultra řada zase nabízí extra ochranu, včetně balistické a antimikrobiální nano vrstvy. Můžeš si vybrat i z prémiových variant jako Ultra Eco, s jejíž biodegradabilní rostlinnou strukturou přispěješ navíc i k ochraně planety, nebo Ultra Privacy+, která ochrání tvé soukromí. A pokud chceš něco opravdu speciálního, sáhni po modelu Ultra VisionGuard+ vybaveném schopností odfiltrovat škodlivé modré světlo, nebo Ultra Matte, která má stylový matný povrch a je skvělá pro používání stylusu. Špičkou na trhu je superprémiová fólie Elite, která poskytuje maximální samoléčitelnost a dokáže rozjasnit a doostřit displej.

Tak co, ještě pořád váháš? Stav se na některou z našich prodejen DATART a nechej si nalepit fólii od opravdových elektrospecialistů.

Studentský program v DATART

Sháníš elektroniku, která ti pomůže při studiu, něco pro zábavu a občas i pomocníky do domácnosti? Nakupuj v DATARTu za výhodnější ceny s ISIC a využívej speciální nabídky. Díky průkazu ISIC máš zvýhodněné ceny po celý rok a další skvělé bonusy, akce a soutěže, které platí pouze pro studenty. Stačí zaregistrovat svůj průkaz a přihlásit se na www.datart.cz/isic.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.