Čím překvapit na Valentýna?

Nechceš na Valentýna poslouchat nic ve smyslu „Už zas kytky, miláčku?“ Tak to si nech tradiční dárky v záloze až jako poslední možnost. Nejdřív prozkoumej ty, které řeknou za tebe, že to se svou polovičkou myslíš opravdu vážně. Poradíme, kde vybírat!

Daruj společné zážitky s knihou Our Love Challenges

Čokoláda na Valentýna určitě neurazí, ale to nejhezčí, co můžeš milovanému člověku věnovat, je společný čas. Když se na Valentýna vytasíš s knihou Our Love Challenges, daruješ ve skutečnosti hodiny a hodiny společné zábavy i výzev, které jste spolu ještě nezažili – od výroby vlastní zmrzliny až po zasazení stromu nebo honby za pokladem. Graficky moc hezky zpracovaná kniha rozdělená do 10 tematických sekcí provede tebe a tvou lásku nejrůznějšími tipy na podobně ulítlé zážitky.

Vzpomínky na společné akce do ní můžete postupně zapisovat, vkládat fotky a tvořit si tak kroniku vašeho vztahu. Můžeš být akční a do knížky už předem zaznamenat část vaší historie, jako třeba první setkání, první rande, společné Vánoce, apod., nebo to nechat na potom jako společnou aktivitu. Každé otevření této knížky vám pak bude připomínat chvíle, kdy jste spolu byli doopravdy šťastní.

Oživ společný večer karetní hrou Na kus řeči pro páry

Kvalitní pokec dokáže dva lidi ohromně sblížit. Co takhle tomu trochu pomoct a konverzaci u romantické večeře oživit pomocí karetní hry Na kus řeči pro páry? Nejde o standardní deskovku, nenajdeš tu tedy klasická herní pravidla. „Hráči“ ale mohou například každý táhnout pět karet s otázkami, ty si navzájem položit a rozpovídat se na daná témata. Otázky můžete i přeskakovat, nebo už na začátku „partie“ vyškrtnout, pokud jsou pro někoho nepříjemné. Každopádně tahle hra může vaši komunikaci pěkně rozproudit a třeba se díky ní svého partnera/ky odvážíš zeptat na věci, ke kterým by ses jinak třeba nikdy neodhodlal/a.

Nejsi akční typ? Medvídek Me to You to jistí

Pokud tě stresuje už jen představa, že daruješ něco jen o chlup akčnějšího, než je kino, nelámej to radši přes koleno. Vyjadřování citů nekomplikovaným stylem je naprosto OK a lepší je být autenticky nesmělý/á, než se tlačit do situací, ve kterých ti není dobře, protože si to pak neužije ani jeden z vás. A takový introvert s rozkošným medvídkem Me to You v ruce a svým srdcem na dlani dokáže odzbrojit také! A když se budeš chtít hodně hecnout a být osobní, můžeš vybrat medvídka s možností napsání vlastního vzkazu.

Všechny tyto dárky jsme našli na e-shopu Albi.cz, kde můžeš nakupovat s ISIC slevou 8 %.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.