Co ještě nevíš o práci v Burger King?

zaměstnanci v Burger King

Jídlo na směně zdarma, teambuildingy, multisportka – to je dnes už běžné a v Burger King samozřejmost. Je tam toho ale mnohem více! Pojď s námi odhalit tajemství práce v Burger King!

  • Všichni si tykají, ať už se jedná o řadového zaměstnance, nebo nejvyšší vedení, v Burger King jsou si všichni rovni.
  • Když se zaměstnanců zeptáte, co mají na práci v Burger King nejradši, většina odpoví – kolektiv. Přišli do práce, aby si vydělali peníze, ale získali druhou rodinu.
  • Mají interní časopis! Každého čtvrt roku vychází elektronické Whopper News, kde oslavují své úspěchy, dozvídají se zajímavosti, děkují jeden druhému.
  • Slaví Fun days! Jsou to slavné mezinárodní dny – čokolády, hranolek, ale i třeba charity, rekordů – na které si pro své zaměstnance vždy připraví něco speciálního. Tak třeba na poslední Fun day – mezinárodní den kávy – si každý na směně mohl připravit kávu podle speciálního receptu – zdarma.
  • Mají Instagram! Jedná se o účet o jejich zaměstnancích a jejich kultuře. Mrkni na Whopper People!
  • Dělají národní soutěže! Ať už je to v tom, kdo vymyslí nejoriginálnější burger, nebo v tom, kdo nejrychleji připraví jejich Whopper. Tyto challenge probíhají dvakrát za rok a přihlásit se může každý.
  • Vytáhnout do košile. Víš, co to u nich znamená? Zaměstnanci v Burger King nosí trička. Na směně je ale vždy jeden, který má na sobě košili – tak u nich poznáš manažera. Když někoho vytáhnou do košile, znamená to, že mu pomůžou v rozvoji na manažerskou pozici.

Jestli to chceš zažít na vlastní kůži, mrkni na https://burgerking.jobs.cz/, třeba nabírají i blízko tvého bydliště! A co víš, třeba tě jednou vytáhnou do košile!

O tom, jak vypadá první den v Burger King, si přečti tady. Nebo si poslechni náš podcast, kde nám o své kariéře v Burger King povídal Radek.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.