Užij si adrenalinové sporty a ušetři s ISIC až 40 % na zážitcích

Baví tě sportovat, ale do pořádného varu tě dostane až pořádná dávka adrenalinu? Pak tě určitě potěší, že s průkazem ISIC až 40% slevu na cool adrenalinovou zábavu. Neváhej a jdi do toho!

Paragliding s Telebridge Teamem

Mezi adrenalinové sporty jsme zařadili  opravdovou lahůdku v podobě tandemového paraglidingu. Kluci z Telebridge Teamu jsou zkušení borci, kteří létají se svými klienty již řadu let. S nimi se můžeš proletět nad vrcholky hor a vnímat jen svištění vzduchu a krásu pro sebou. Nemusíš se letu bát, instruktor bude mít vše pod kontrolou.

Pokud je pro tebe i tohle pořád málo, můžeš si vybrat variantu Akrobatický tandem paragliding, který patří mezi skutečné adrenalinové sporty. Tento zážitek je ale pro ty nejodvážnější, počítej s přetížením až několika G. Vzlet i přistání je stejné jako u klasiky, ale ve vzduchu se můžeš těšit na akrobatické figury a výrazně intenzivnější zážitek.

Náš tip: Slevu 20 % můžeš uplatnit i na zahraniční expediční lety.

Paragliding

Surf Arena

Skvělé místo pro ty, kdo zvažují začít se surfováním a chtějí si vyzkoušet jízdu na vlně. Surf Arena však nabízí také tréninkový areál pro profíky, kteří bez surfování nevydrží ani v zimních měsících. Díky dokonalé technologii máš možnost zažít v aréně stejné pocity jako na vlně v oceánu. Navíc se nemusíš ničeho bát. Proud vody je hnán velkou rychlostí po měkké podložce ve speciálně tvarovaném bazénu a umožňuje jízdu na speciálně přizpůsobeném prkně.

Vyzkoušet si můžeš klasické surfování i Bodyboarding, což znamená jízdu v leže nebo kleče, s níž se běžně začíná. K dispozici jsou zkušení trenéři, takže výsledek prvních surfařských krůčků nemůže dopadnout špatně. Pokročilejší surfaři si mohou vyzkoušet například salta nebo flipy. Dorazit můžeš i s partou kamarádů a užít si skvělou zábavu.

Na všechny lekce typu A máš s průkazem ISIC 20% slevu.

Surf Arena

Adrenalinové sporty v Game Park AGP-CZ

Naprosto dokonalou zábavu pro partu přátel nabízí Adrenalin Game Park AGP-CZ na jedinečném woddsball/military hřišti v Ústí nad Labem. Zde si můžeš vyzkoušet dovednosti vojenských profíků. Areál tvoří umělé překážky, strážní věže pevnosti, bunkry a zákopy. To celé dělá z paintballové akce mimořádně adrenalinový zážitek. Vojenský zážitek si můžeš doplnit o bojové bakule, bangee running nebo lukostřelbu.

Na tento bojový adrenalin máš s ISIC slevu úžasných 40 %.

Bojová aréna

Action Park & Paintball Prague

Action Park je přesně to pravé místo pro ty, co mají pocit, že už vyzkoušeli všechno. Jestli je to i tvůj případ, rozhodně musíš vyrazit tento park prozkoumat. Aktivity se zde dělí na adrenalinové sporty a na zážitkovou zábavu pro partičku. Pamatuješ na film Vlk z Wall street a hod trpaslíkem? Tak zde máš možnost si na vlastní kůži vyzkoušet třeba lidský prak s rychlostí 100 km/hod. Opilecký fotbal nebo fotbalové šipky potěší všechny, co rádi kopou do míče a Bodyzorbing nebo lidský fotbal pobaví větší partičku spolehlivě.

Pro skutečný adrenalin pak musíš vyzkoušet unikátní lukohru, kde se pustíš do opravdového souboje lukostřelců muž proti muži. Alternativou je paintball, případně svou energii můžeš vybít při demolici auta. To všechno se legálně smí v Action parku.

Nevšední adrenalinové zážitky máš s ISIC se slevou 20 %.

Action park

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.