Under Armour Hovr Machina – více než běžecké boty

top running v běžecké obuvi

Ať už trénujete na svůj první maraton, nebo chcete zaběhnout o několik sekund rychleji trať na 5 km, vždy hledáte ty nejlepší běžecké boty pro váš cíl. Seznamte se s novým modelem od Under Armour a vyhrajte poukázky do Top4Running.

Hovr Machina představují revoluci v nabídce běžecké obuvi

Dosud jste však byli nuceni vybrat si mezi botami na delší vzdálenost nebo lehkými závodními botami pro rychlejší běh. S novými Under Armour Hovr Machina tento problém jednoduše vyřešíte. Získáte skvělou kombinaci rychlostní běžecké boty vhodné i pro dálkové tratě, která vám pomůže dosáhnout vašich vytyčených cílů.

Hovr Machina představují revoluci v nabídce běžeckých bot. Jedná se o nejnovější a zároveň nejpropracovanější model běžecké obuvi Under Armour. Kombinace technologií v oblasti tlumení zajistí ochranu chodidla při běhání větších objemů, ale ne na úkor rychlosti. Hovr Machina poskytují ideální rovnováhu, díky které běžci získají rychlost a zároveň minimalizují riziko zranění.

K běžecké obuvi dostaneš kouče

Hovr Machina kromě své univerzálnosti nabízí ještě jednu cennou výhodu, kterou zajisté ocení všichni ambiciózní běžci. Kromě skvělé běžecké obuvi získáte i služby osobního kouče. Obuv totiž jednoduše propojíte s aplikací Map MyRun, která vám pomůže sledovat a analyzovat vaše běhy.

Nejnovější verze aplikace pomáhá dosahovat nastavených cílů díky personalizovanému tréninku v reálném čase, čímž vám pomůže zlepšit běžecký styl a předejít zranění. Díky propojení bot s vaším telefonem a sluchátky se už nikdy neschováte před svým trenérem, jehož rady na zlepšení běžecké techniky uslyšíte hned, jak se odchýlíte od vašeho tréninkového plánu.

Under Armour je zároveň špičkou na trhu funkčního oblečení. Prohlédněte si kompletní nabídku Under Armour na Top4Running.cz.

 

Vyhrává každý 20. účastník. Počet výher je omezen.

ISIC TIP: 20% na nezlevněné produkty e-shopu
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Soutěž o 10×1 slevový kód v hodnotě 500 Kč na vše od Under Armour z Top4Running.cz

Výherci soutěže

A. Motyčková
A. Tupá
R. Pohlová
J. Fojtík
J. Hamonová
E. Garajová
D. Samek
J. Rouča
P. Polaček
Z. Pilsová
Autor
Veronika Vlachová