Máš rád výzvy? Zkus Urban Challenge!

Urban Challenge

Přelézání aut, běh pneumatikami či prolézání kontejnery? To a mnohem více tě čeká v Urban Challenge. Překážkový běh na 5 nebo 10 km v originálním prostředí. Zaregistruj se a s průkazem ISIC získáš 30% slevu na startovné!

Na co se můžeš na Urban Challenge těšit?

Jedná se o městský pětikilometrový závod, který prověří tvoji fyzickou i psychickou připravenost v podobě překážek situovaných převážně z prostředí města. Závodníci musí zdolat minimálně 25 překážek (přelézt stěny, plazení, přeskok přes auta atd.) a v cíli obdrží unikátní medaili. Za nezdolání překážky nejsou žádné tresty, na překážkách je povoleno si pomáhat.

Tak na co ještě čekáš?

Motivuje tě výhra a chceš ze sebe dostat to nejlepší? Tak zaber! Pro první 3 v cíli je připravena speciální trofej. Chceš si naopak užít jen spoustu zábavy a získat další neopakovatelný zážitek? Utvoř s kamarády tým a zúčastněte se společně. Trasu zvládne každý!

V roce 2023 zavítá Urban Challenge do 5 měst po celé ČR. Koukni na termíny a zjisti, jestli nezavítají právě k tobě! S kódem ISIC30 získáš 30% slevu na jakýkoliv startovní balíček. Tak neváhej a registruj se!

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.