ISIC partnerem hokejového souboje O krále severu

hokej v Liberci

Liberecká Technická univerzita obnovuje své hokejové mužstvo a spolu s týmem ústecké Univerzity J. E. Purkyně si poměří své síly při vzájemném souboji O krále severu. První kolo se uskuteční 11. března od 18:00 v Home Credit Areně v Liberci.

Hokejové mužstvo Technické univerzity v Liberci bylo znovu založeno po více než 50 letech na podzim roku 2019, ve stejnou dobu vzniklo i mužstvo ústeckého soupeře HC North Wings. Oba týmy společně stojí za vznikem vzájemných utkání O krále severu, která by se nyní měla opakovat minimálně dvakrát ročně.

Univerzitní hokej  na vzestupu

První utkání, jehož partnerem se stal ISIC, se uskuteční v liberecké Home Credit Areně ve středu 11. března od 18 hodin. A právě Home Credit Arena a Sport Parkem Liberec, budou hrát významnou roli nejen v samotných zápasech, ale především v přípravě libereckých hokejistů.

„Jsme rádi, že pořadatelé nevnímají celou akci pouze jednorázově, ale univerzitní hokej na severu Čech chtějí dlouhodobě rozvíjet. My jako Home Credit Arena a Bílí Tygři Liberec cítíme povinnost být celého projektu součástí, a proto hokejistům poskytneme zázemí.

Aby byly zápasy na extraligové úrovni a kromě samotných hráčů si je užili i diváci,“ doplnil jednatel SFM Liberec a klubu Bílí Tygři Liberec Lukáš Přinda. Hokejový tým TUL navíc získá ve Sport Parku i své sportovní a bude zde moci absolvovat všechny tréninky, do kterých se zapojí i trenérský tým Bílých Tygrů v čele s Patrikem Augustou.

Kde koupit lístky  na hokej

Odvetný zápas se bude konat 24. března od 18 hodin na ledě Zimního stadionu v Ústí nad Labem.
Vstupenky na liberecký zápas jsou již v prodeji a lze je koupit on-line v síti Ticketmaster, v předprodeji v Home Credit Areně a platí na něj i permanentky Bílých Tygrů. Více informací najdete na www.homecreditarena.cz

Autor
Veronika Vlachová