To nejlepší z letního výprodeje bot

žluté letní boty naaranžované mezi citróny

Pořiď si už teď boty na babí léto a teplý podzim. Díky letním výprodejům bot máš šanci ulovit skvělé kousky TOP značek za bezva ceny! Kde najdeš ty nejlepší?

Vybav se na teplý podzim už teď 

Potrpíš si na kvalitní a stylové značky bot, ale nepotřebuješ mít nutně ten nejnovější kousek z kolekce? Tak teď je ideální příležitost, kdy se můžeš obout na další sezonu a nenechat v obchodě s botami desítku.  

Ty nejlepší boty můžeš najít i ve výprodeji!

Tenisky s bezva potiskem 

Tenisky jsou perfektní k sukni, a to nejenom k džínové, ale klidně také k elegantní áčkové nebo jednoduché rovné. Neboj se přidat sako nebo křivák, abys vytvořila ležérně elegantní outfit. Když zvolíš k jednoduchému outfitu navíc tenisky s nějakým super potiskem, bude tvůj look příjemně neotřelý.  

Z letních výprodejů můžeš vybrat třeba cool růžové kožené tenisky Converse z kolekce My story. Naprosto skvělé jsou taky všechny tenisky Desigual Street Mickey, které najdeš hned v několika modelech. Dámské stříbrné tenisky Wrangler Liana s leopardím vzorem v semišové úpravě skvěle padnou k denimovým outfitům.  

Slip-on botky 

Slip-on tenisky, espadrilky a všechno podobné sice patří spíše do letního stylingu, protože do nich nepatří viditelné ponožky. Nicméně babí léto určitě dovolí vytáhnout tyhle skvělé pohodlné a šmrncovní samochodky aspoň zkraje podzimu.  

K dostání za dobrou jsou nyní třeba tyto černé espadrilky Tom Tailor v koženém provedení, které unosíš v pohodě i ke smart casual modelům. Volnočasová část tvého šatníku pak určitě ráda přivítá i tyhle denimové slip-on botky Calvin Klein. Na začátek podzimu nejsou mimo ani stále oblíbenější síťované slip-on tenisky, přičemž najdeš i jejich elegantní verzi, třeba tyto růžové síťované tenisky XTi.  

Baleríny 

Užij si tyhle půvabné botičky co nejdéle. Balerínky působí velmi žensky v kombinaci se šaty v délce midi, tedy jemně pod kolena, ale perfektně zjemní i jakýkoliv kalhotový look.  

Jako princezna si budeš připadat v béžových balerínkách Zaxy ozdobených rozkošnou černou květinou. Velmi elegantní ke kostýmu nebo cullotes kalhotám budou tyto kožené baleríny Michael Kors. Nebo máš také skvělou příležitost pořídit baleríny Vagabond Erica z kvalitní černé kůže, které jsou prostě nadčasová klasika a pokud se o ně staráš, vydrží ti řadu let. 

Patříš mezi milovníky bot? Nech se inspirovat několika tipy, jak vyčistit špinavé boty, ať ti tvůj „botový park“ dělá radost co nejdéle.

Foto: archiv firem

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.