Trendy v pánské módě na jaro 2022

Jakým směrem se vydá pánská móda v příštím roce? Nás zaujaly vize značek Saint Laurent, Roberto Cavalli a Comme des Garçons, které předpovídají nástup dámských prvků, zvířecích vzorů a květin.

Co se bude nosit příští rok?

Saint Laurent Men’s Spring Summer 2022

Anthony Vacarrello představil v Benátkách rozmanitou pánskou kolekci, kterou stvořil s pomocí dámského šatníku. Cigaretové kalhoty, blůzy, podpatky, košile, pláště, krajka, hedvábí. To vše na pozadí moderní skleněné instalace s mini džunglí rostlin na břehu benátské laguny.

Roberto Cavalli SS22 Menswear

První pánská kolekce Fausta Puglisiho pro módní dům Roberto Cavalli vyzařuje energii a spoustou sexappealu. Denim, leopardí a zebří vzory a Mike Tyson v kampani vehementně oslavují nultá léta. Je čas říct minimalismu sbohem.

Comme des Garçons Homme Plus SPRING/SUMMER 2022 MINI SHOW

„Květiny tu nejsou jen pro šťastné chvíle. Existují i pro těžká, smutná a bolestivá období. I drobná květina na kraji cesty může vyléčit naše rozervaná srdce.“ Takto představila návrhářka Rei Kawakubo pánskou kolekci značky Comme des Garçons a my bychom těžko hledali výstižnější shrnutí.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.