Trendy v podzimních botách 2021

Začíná období barevného listí, ranní mlhy a svěžího vzduchu. Z šaten vytahujeme kabáty, šály a čepice. Někdo s radostí, jiní se zármutkem, protože nejteplejší dny roku už jsou dávno za námi. S říjnem však přichází čas, kdy si můžeme hrát s oblečením, vrstvit, zabalit se do příjemných materiálů a vnést tak spoustu radosti do pochmurného podzimu. Pokud právě hledáš módní inspiraci, máme pro tebe tipy na trendy v obuvi této sezóny.

Mokasíny v moderním pojetí

Mokasíny jsou skvělou investicí do podzimního šatníku. Vypadají dobře se sukní i s kalhotami a svým elegantním střihem lehce povznesou jakýkoli outfit. Letos jsou v kurzu robustní mokasíny v devadesátkovém duchu, ale na své si přijdou i milovníci odvážného zvířecího printu či zastánci černé klasiky. Podzimní boty, které ve tvém podzimním botníku musíš mít.

Bez platformy do ulic nelez

Vysoké boty na platformě jsou velkým hitem. Vypadají skvěle na holých nohách, takže pokud netrpíš alergií na chlad, můžeš s nimi vytvořit pár zajímavých looků. Zkus je sladit s boho šaty či krátkou minimalistickou sukní. Ať už si vybereš elegantní černou, trendy krémovou či odvážnou zelenou, s holínkami na platformě nemůžeš sáhnout vedle.

Nesmrtelné sneakers

Z tenisek se za posledních pár let stal absolutní základ každého šatníku. Jsou pohodlné, osobité a rozjasní jakkoli nudný outfit. Čím odvážnější střih obuješ, tím líp. Oblíbené jsou vesmírné tenisky jak dělané pro intergalaktické cestovatele, pastelové odstíny a monochromatické kousky v barvách podzimu.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.