Skvělé výprodeje na ZOOT

vyprodeje ZOOT

Letní výprodeje jsou v plném proudu a není výhodnější doba si pořídit skvělé kousky na nadcházející sezónu za super ceny.

Sezonní výprodeje značkového zboží

Není nic lepšího než si vychytat cool kousky ve výprodejích. Značkové oblečení a boty nejsou zrovna levní, ale mají benefit kvality, což znamená, že vydrží dlouho pěkné. Ideální je hledat ve výprodejích. S ISIC máš slevy například v e-shopu ABOUT YOU, kde si po registraci můžeš vybírat z oblíbených značek se slevou až 50% a to po dobu celého roku.

Slevy 15% na ZOOT s akčním kódem ISICRADOST15

Velké sezónní slevy také pravidelně běží na ZOOT, my pro tebe pravidelně přinášíme slevové kódy na akční období. Koukl jsem se na moji oblíbenou kategorii bot a vybral pro tebe pár kousků, které mi padly do oka. Tenisky jsou boty na léto i na podzim a mě nenechaly chladným tyto tři tipy. Chuck 70 Tenisky Converse, Béžové pánské tenisky U.S. Polo Assn. Marc, Černé pánské tenisky U.S. Polo Assn. Alcor.

Sice je polovina léta pryč, ale pokud se ti stejně jako mě, povedlo v létě již jedny letní sportovní sandále utopit na vodě, tak se stále bude hodit, že si je můžeš koupit a navíc již ve výprodeji. Navíc, letní sportovní sandále užiješ i v zimě, pokud se vydáš třeba v zimě na cesty po Thajsku, nebo do Karibiku. Hodit se ale budou další sportovní boty, vybral jsem zástupce značky Marvel, nebo top sportovní celokožené od značky Salomon.

 

Se začátkem školního roku se zase bude hodit nový baťoh, takže i zlevněné značkové batohy na ZOOT se ti určitě budou hodit. Cool Coast Batoh Quiksilver, Šedý batoh Puma, Vans OLD SKOOL DROP V DRESS BLUES. 

 

 

Podívej se na web ZOOT a nezapomeň použít akční slevový kód ISICRADOST15. 

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.