Podzimní trendy, které musíš mít!

Dříve než vůbec spadne první list ze stromu, přišly módní značky s novými podzimní trendy. Jestli se zachumlat do kožešiny nebo se tento rok nosí hi-tech materiály se dozvíš v našem článku.

Trendy svetr nebo rovnou dva?

Podle rad politiků se na nižší teploty máme připravit nákupem svetrů, které nás díky vysokým cenám energií zahřejí. Podle nových kolekcí návrhářů se nejspíš Předsedkyně sněmovny vůbec nesekla. Podzimní trendy letošního roku představují právě vlněné svetry v barvách podzimu. Já osobně bych sáhnul po zajímavém vzoru úpletu. Zdůrazní jeho strukturu a rozhodně bude více odolávat praní v pračce. Ohledně praní v pračce je rozhodně důležité se podívat na známé označení Woolmark, což označuje možnost praní v pračce. Mým favoritem se stal Khaki pánský vzorovaný svetr Celio ze ZOOT.CZ kde po zadání kódu ISICRADOST15 máš 15% slevu.

Kostičky a vzory

Dalším trendem, který tento podzim boduje jsou kostičky. S loňskou sezónu odezněla divočina ve stylu kočičích vzor a přišla éra střídmějších geometrických vzorů. Líbí se mi, s jakou elegancí se nosí třeba Tmavě modré zkrácené kostkované kalhoty CAMAIEU, na které platí též kód ISICRADOST15 na stránce ZOOT.CZ. Tento podzim si rozhodně hraje v čisté eleganci s prvky casual, jakými jsou například mikina či tričko s potiskem.

kalhoty podzimni trendy

Kabáty už mají padla teď letí bundy

Mužská elegance již není zatížená jen saky a těžkými kabáty. Na scénu se vrací džínové a manšestrové bundy, jejichž trend nastavila před desítkami let značka Levi’s, některé věci prostě nestárnou. I když původně vznikly jako alternativa sportovních bund, tvoji podzimní streat look určitě osvěží. A věř tomu, že v nejedné slečně vyvoláš pocit drsňáka, který co do ruky umí vzít i sekeru. Já bych si vybral třeba Hnědá pánská bunda Celio Bujoe – ze ZOOT.cz, která má navíc vnitřní vložku z vlny, takže ti nebude zima a po večerní cestě z baru. Samozřejmě bych využil naši slevu 15% pro zadání kódu ISICRADOST15.

manžestrová bunda

Podzimní tedndy na podzimní sporty

Sice už není důvod rýsovat postavu do plavek, ale udržet si pěknou postavu, a hlavně dobrou fyzičku z léta je rozhodně dobrá investice. Takže pokud si chceš skočit po přednáškách vyčistit hlavu běháním, nezapomeň na to se stylově, ale zároveň funkčně obléct. Samozřejmostí jsou funkční legíny na to nějaké dobré letní kraťasy. V chladných dnech je potřeba si chránit především hrudník, takže bych ti doporučil termo triko a klasické funkční triko. To vše možná máš ještě z léta v šuplíku a pokud ne koukni na https://top4fitness.cz, já tam našel i tuhle praktickou bundu Bunda Under Armour UA Pjt Rock Q2 Woven Layer, její dvě náprsní kapsy jsou naprostá paráda. Protože si do nich můžeš schovat třeba kartu na vstup na koleje a drobné na nealko za zasloužený běh. Nezapomeň využít jeden z našich průkazů díky němuž získáš slevu 5% po zadání kódu ISICFITNESS5.

sportovní bunda

Sukně stále nevyšly z módy

Sukně se na posledních pár let trochu ztratily z dámských šatníků a dámy více se holdovaly kalhotám a legínám, to se ale pro letošní sezonu mění. Například jednoduchost zavinovacích sukní je stále podceňovaná. Já bych ti doporučil sukni Khaki dámská dlouhá plisovaná sukně ONLY Anina, která díky své jednoduchosti a lesklému materiálu stočí zrak nejednoho kolemjdoucího. Nechá vyniknout tvé křivky, ale nebude křičet vulgárností přes celou posluchárnu. Její největší výhodou je bezpochyby možnost ji obléct i v létě. Samozřejmostí je náš slevový kód ISICRADOST15 na e-shopu ZOOT.cz, který ti s celkového nákupu ušetří 15%.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.