Pánské kabáty na jaro

jarní kabáty pro muže

Zima se sice blíží do finále, ale chladné počasí nás bude ještě nějakou dobu provázet. Sice již není potřeba teplá zimní bunda, ale svetr je zase stále málo. Tak jsem hledal, co se dnes vlastně u nás mužů nosí.

Pánský kabát v elegantním nebo sportovním stylu

Kabáty už dávno nepatří jen do šatníku našich tatínků. Kabát, minimálně ten 3/4, je skvělým doplňkem k džínám a pod něj si můžeš vzít sako nebo svetr a pořád budeš trendy a elegantní. Vybral jsem pro tebe tři typy na jarní pánské kabáty. Všechny užiješ na jaře i na podzim a můžeš je střídat s různými styly oblečení.

Vlněný kabát Celio Subacheck

Vzor je stále více oblíbenější, a to především mezi námi mladými. Pomáhá nás odlišovat od business sektoru a udržet si jistou mladou hravost. Celio Subacheck je materiálově neuvěřitelně příjemný, vlna z venčí a uvnitř polyester. Vlna je pěkně hřejivá a polyester se dobře čistí. Firma Celio se prezentuje jako: “normální oblečení pro normální chlapy”. Já mohu říct, že tomu tak i je a že v jednoduchosti je krása. Tento kabát se dá koupit na ZOOT.

Long Utility Kabát Levi’s

Pokud nejsi kavárenský typ jako já a trávíš více času ve skateparku, mám pro tebe naprostou bombu. Tohle Levi’s udělal skvěle, spojil nudnou modrou a velké kovové knoflíky. Většina z nás by čekala od Levi’s džínovinu, možná by to bylo příliš křiklavé. Long Utility je vyroben z pevné bavlny a proto se právě hodí na skate, pomůže utlumit pády a může omezit odřené lokty. S mikinou se naprosto doplňují a tu snad máme doma každý. Long Utility si můžeš pořídit na ZOOT.cz.

Černý pánský kabát Tom Tailor

Černá je prostě barva elegance a vždy bude! Tom Tailor vytvořil multifunkční kabát, který se bude hodit jak ke svetru, tak k saku. Kabát je jak materiálem, tak střihem neuvěřitelně jednoduchý, dva tmavé knoflíky a nic více. Což může znít jako by nebyl kabát zajímavý, ale tak to není. Kabát svojí jednoduchostí nechá vyniknout vás samotné. Tom Tailor je německá firma, která již od roku 1979 vyrábí oblečení pro muže i ženy. Chceš mít doma něco multifunkčního na jarní počasí? Tak se podívej na ZOOT.cz.

Kabát máš již vybraný, ale řešíš, jak si vybrat ten správný oblek?

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.